Nera sairastaa. Tuo lause on niin syvältä. Onneksi ei mistään kovin vakavasta ole kyse, pissatulehdus ja kuumetta vain tälläkertaa. Ja hei, meidän eläinlääkärikäynti saldo takuulla alitettiin reilusti viimevuodesta (joka lähenteli 20 kertaan, joten onko ihmekkään...). Käytiin eilen lääkärissä ja saatiin antibiotti ja kipulääkkeet. Nyt koiran voinit on parantunut ihan silmissä! Viime yönä ei edes tarvinnut nousta käymään pissalla. Juoksu alkaa myös olla takana päin, joten valtakunnassa on jälleen kaikki hyvin.

Vuosikin alkaa taas olla loppumaan päin, joten tavoitekatsauksen aika. Meidän tavotteet olivat tälle vuodelle aika rennot ja ykköstavoite oli pysyä terveenä. Ihan jeeshän siinä on onnistuttu, Neran katkennutta hammasta ja pissatulehdusta lukuun ottamatta. Niin, ja Neran kanssa päästiin treenimään agilityä ja toukokuussa liideltiinkin pitkän tauon jälkeen. Muistan sen tunteen vieläkin :'). Myös muutamiin kisoihin kerettiin hankkimaan kisakokemusta, ens vuonna haetaan sitten tulokset :D. Eepun tavote oli käydä luustokuvissa ja opetella tokoa ja mejää. Tokon tavoite yitettiin reilusti, olemme TK1 onnelisia omistajia. Mejäilemässä käytiin jopa kerran, mutta ehkä ensi vuonna. Niin, ja näyttelyt ei varsinaisesti kuulunut tavoitelistaan, mutta tulihan sieltäkin kaksi sertiä! Luustokuvissa käytiin, valitettavasti luusto ei ole priimaa. Riman alittaja oli Assi, joka ei ehtinyt tokokisoihin, mutta ehkä vielä joskus...

Ensi vuodelle Elviksen kanssa on suunnitelmissa BH, TK2 ja voin liikkeet mahdollisimman pitkälle, riippuu vähän, mitä onnistun sössimään ja kuinka pahasti :D. Sekä viimeinen serti eli FI MVA. Neran kanssa voitaisiin nousta kakkosiin, sekä treenata ahkerasti tottista ja jälkeä. Tai mitä nyt ikinä keksitäänkin. Ai niin, ja pysytään terveenä. Minä voisin saada hyvän päättötodistuksen ja päästä jonnekkin kouluun. Niin JA kehittyä koirien ohjaajana. Jokohan tuli lueteltua kaikki?

ps. Vuodatus jos jatkat noita idiootteja ongelmia vielä ensi vuonnakin (kuten nyt jotain idioottimaisuuksia kun yritän kirjottaa...) muutan blogin muualle!