Treenailtiinpas Julian ja Ronjan kaa taas koululla. Ekana otettiin paikkallamakuu. Nera ponnahti ISTUMAAN, kun käännyin. Meni sit sieltä käskyllä takas maahan. Ei oo kyllä totakaan ennen tehny, loppu aika hyvin, kävin piilossakin pieniä pätkiä. Lopuksi kun oltiin palaamassa Ronja nousi ylös ja lähti juoksentelemaan. Nera ei eka lähtenyt mut sit kun Ronja tuli Neran luo, ei sekään enää pystynyt makamaan. Sit lyhyt aika vielä makuuta. Aika oli tolla ekalla makkuulla about. 4 minsaa.

Sit liikkeitä. Nera sai kun Juliaa ja Ronjaa ootasteltiin koululle, riehuu jäisellä jalkapallolla, niin oli aika hyvässä vireessä. Seuraaminen oli ihan okei, pari pitempää pätkää ja yksi lyhyt. Sit oli tarkotus ottaa maahan meno, sen jälkeen luoksetulo ja seuraaminen. Mutta mitä ihmettä, maahan menossa toi ISTU!! Siis ei voi olla totta! Istumisessa toi ei ikinä istu....Toka oli hidas ja kolmas sit oli vasta hyvä (tais muistaakseni vaan ennakoida ylös nousemisen...). Luoksetulo hyvä ja tosi nopee, hieman vino eteen tulo. Seuraamista pikkupätkä ja sit palkka.

Noudossa varasti peräti 2 kertaa! Ekalla kerkes kapulalle ennekun kerkesin mitään sanoa ja yhtä nopeesti takasin mulla kädessä. Toisellakin varasti ja alko leikkimään sillä pulikalla. Kolmas ja neljäs oli sit oikein hyviä. Eteen meno loppuun jalkkisella, ja vauhtia oli ehkä pikkusen! Ihanaa, kaikki eteen meno kriisitkin on tipo tiessään! Pallo oli ihan jäinen ja ei saanut mitään otetta siihen niin oli hauska kun Neps riehu sen kaa jalkoja ja nenua käyttäen niin että lumi pöllys ;).

Loppuun esineruutu Julian hanskalla ja ei taas voi kun ihmetellä niitä kesäisiä esineruutu ongelmiakaan, koirahan toi Julian hanskan muutamassa sekunnissa! Häiriötäkin tuotti viereine luistelu kaukalo, jossa kiekot paukku seiniin, eikä Nera edes huomannut niitä! Ei se pelännyt uutena vuotena rakettejakaan yhtään. Assi kun menettää vastaavassa tilanteessa, kun koululla, kiinni ollessaan kokonaan toiminta kykynsä. Assin ruokahalu vain kasvaa! Se asuu keittiössä ja ulkona ollessa koko tarmo sijoittuu ruoan etsimiseen. Ja jos ulkoa sitä ei löydy, mennään ovelle haukkumaan et pääsee takas keittiöön päivystämään ruokailutilannetta....