Joops, torstaina oli noutopäivä, Nera ainaskin tykkäs, kun nouto on kivaa, vaikka vähän on nouto päässyt unohtumaan, ainaskin hyppynouto, agilityn takia siitähän on haussua hypätä sama este takaisinkin.

Tänään sit aloitettiin eteenmenolla. Ois saanut olla kovempi vauhti, mut meni joka tapauksessa pallolle. Otin uudestaan mutta vaihdettiin lelu fres beehen. Nyt hienosti vauhdilla mutta teki ihan pienen kaarroksen, kun fresh bee ei näy niin hyvin. Sitten maahan menoa leikityksestä ja lyhyt seuraaminen. Seuraaminen taas hieno, jes! Muutenkin tuo vire on tosi hyvänä, mut se nyt ois paha juttu jos ei ois, kun tehdään kumminkin niin helppoja ja kivoja juttuja.

Elvis kävi tässä välissä ulkona niin oli hetken tauko. Otettiin vielä paikalla makuu, olin eka noin puoli minsaa et katoin koiraa ja reilu minuutti et olin selin. Kävin palkkaamassa maahan ja olin vielä reilu kaks minsaa selkä koiraan päin. Meinas nousta liian aikasin joten menin koiran eteen ja siitä uudestaan sivulle ja käsky. Ja loppuun leikkiä.

Voi kun kerkeis jäljelle, muttakun huomennakin taitaa olla niin huono ilma ettei puhettakaan. Mut viikon päästä alkaa aónneks loma, joten sit (toivottavasti :D) kerkee. Ja Assi on ihan kalju ja kovan tuntuinen koira kun sillä ei oo pohajvillaa tai turkkia yhtään! Koko koira on paljon kevyempikin ja nyt sitä ei sanottas näyttelyissä taatusti liian isokokoiseksi :D