Lähdettiin Neran, Julian+ koiruuksien kaa kuolun jälkeen treenaamaan. Menin potkukelkakalla Julialle asti vastaan, ja sitten yritettiin laittaa koirat ja tavarat ym järjästykseen ja lähteä koulunkentälle. Loupuksi päädyttiin tuloksen että Ronja ja Nepe on potkurin edessä ja minä jarruna ;). No eipäs mun jarruttelut paljon auttanut, sitten piti hypätä pois kyydist kun oltiin ajaa järkyttyneen ja kauhistuneen koiraparan päälle;D. No sit kumminkin päästiin treenaan:

Neran kaa aloitettiin seuraamisella. Paljon parempaa kuin eilen kun käytiin äitin ja Assun kaa treenaan, Neralla meni koko treeni aika surkeesti. Oon myös löytänyt uuden sika kivan lelun, kepin, tai oikeastaan listan pätkän. Otettiin myös luokse tuloja jotka meni myös kivasti. Seuraavalla kieroksella alettiin opettelemaan pk:ta ajatellen eteen menoa. Myös Ronja ja Millakin opetteli. Eli Julia kävi juoksuttamassa namikupin n. 10-15 metrin päähän ja Neralle kiljaisu eteen.

Eilen tosiaan käytiin treenaamassa mutta Neran osalta se oli aika fiasko, enkä muistanut sitten kirjoittaa tänne. Treenat oli kyllä kiva kun aurinko paisto eikä kauheen kova pakkanen.