Huuh, lämmintä on! Ja kello kolmen aika, on sellanen aika, että kannattaa tulla sisälle, jossa on hieman viileämpää kuin ulkona. Niimpä samalla voisi kirjoitella ylös jotain eilisitä treeneistä, jäätiin agin alkeis- ja jatkokurssin jälkeen treenaamaan Neran kanssa kontakteja, erityisesti Aan, jossa todellakin on treenaamista!

Aata ollaan treenattu viimeksi ehkä vuosi sitten, ja sen jälkeen kun ollaan satunnaisesti radan pätkillä menty, niin ei mitenkään tarkasti kontakteja olla otettu. Alasmeno kontakteille ei kyllä vahingossakaan astunut, ja on saanut tähän aivan liikaa vääriä toistoja, joten pitää kotona kehitellä joku sydeemi, millä voi treenata vaikka jokapäivä 2on2offia. Nopea oppisena koirana loppuajasta ylösmeno kontaktit onnistui jo, mutta niihin alasmenoihin keskitytään nyt, niin kauan kunnes asia menee jakeluun.

Tottisteltukkin ollaan jonku verran Neran ja Herra Een kanssa. Molemmilla on ollut tosikivoja treenejä. Neralla on vire pysynyt hyvänä ja Evis kehittyy joka treenistä aivan silmissä, paitsi liik. maahan menon osalta, se on jotenkin hirveen hankala juttu Eelle tajuta.