Lähettiin Julian kaa koululle treenaamaan kun oli niin nätti ilma ja vaikka mulla niin karmee yskä. Assia en viitsinyt ottaa mukaan. Koululla oli häiriönä pari ekaluokkalaista jotka kattelivat koiria ja sanoivat  (joko ohjaajia tai koiria, en tiedä kumpia) hulluiksi. Neran korvissa käskyt varmaan kuulosti ennemin raakkumiselta kuin käskyiltä, varmaan osa syyllinen tavallista huonmpaan suoritukseen...

Otettiin ekä paikalla makuu. Nousi melkeein heti istumaan. Kävin palauttamassa ja menin lähemmäs. Nousi varmaan 3 ja mä vaihtelin matkaa ja aikaa silti välillä nousi... Lopetin sitten kun vähän aikaa pysyi.  Sitten maahan menoja seur.yht. Seuraaminen hyvää mutta meni melkein joka kerta vasta toisella käskyllä! No laitettaan sen piikkiin et mun ääni oli "vähän" kummallinen... Ens keralla paremmin. Lopuksi vielä pari noutokapulan pitoa, piti pari sekunttia hyvin. Sitten mulla loppu ääni ja lopettettiin.

Julia otti jonku kuvankin laitan sitten kun lähettää! Tein myös tunnukset petsieen, jos oppis sinne laittaan videoita. Neralla vasta kuvia, pitää tehä Assista ja ehkä Ninnistäkin.