Onhan se 4 tuntia metsässäkin tapa viettää vappua- eikä kyllä ollenkaan huonoimmasta päästä ;). Oikein kivaa oli, ja porukkaakin paljon. Mä tein Friidalle jäljen ja Maiju Neralle.

Neran jälki oli reilut puoli kilsaa itkä ja yli puoli tuntia vanha. Maasto oli ihan kiva, vaikkakin aikas märkää siellä metsässä kyllä oli! Jana oli n. 10 metriä. Nera lähti janalle ihan hyvin, mutta Maiju oli tehnyt toisen jäljen juuri päivn vastaiseen suuntaan kuin Neran oma jälki meni, niin Nera yritti vetää ilma vainulla sinne, koska oli nähnyt Maijun viimeksi sinne menevän.... Eka lähdöllä oli menossa vaan sinne. Toisella yrityksellä meni hienosti, mutta jäljellä edelleen yritti ottaa ilmavainua takisin päin. 4 keppiä löydettiin kolmoselle ja kuutoselle tehtiin oharit. Neraa jäi selkeesti vaivaamaan kun vikaa keppiä ei löytynyt ja yritti vielä hakea sitä toiselt puolen tietäkin. Jäljellä tuli yksi kärrytien ylitys ja hyvin mentiin senkin yli. No, koitetaan taas ens viikolla päästä jäljelle, sit Nera ei saa nähdä ketään jäljen tekijää autosta.

Tehtiin myös Sarin kaa esineruutu. Maiju vei näöllä Neralle tavaroita metsään. Eka lähti ihan hyvin mut sitten alkoi vaan haahuilemaan siellä ruudussa ja ei suostunut ottamaan leula jne. Kutsuin sitten koiran luokse ja otin liivit pois päältä. Uusi lähtys ja vähän oli hieno esien! Haki tosi hyvin. Tehtiin myös toinen ja se kans oli hieno! Löytyipäs nyt virallinen syy niille viime kesän kummallisille ruuduille. Tätä oon jo pitemmän aikaa epäillytkin että liivit aiheuttaa sen ettei sitä esinettä voida hakee. Heijastin liivitkin on Neran mielestä ihan super ällöttävät, nyt pitää alkaa pitämään noita liivejä päällä että tottuu.