Niin tänään tehtiin 12 tunnin "keikka" Vaasaan Keeshondien toko mestaruuksiin jonka "seurauksena" Assi sai TK1 ja oli Keeshondien tokomestari. Assi ja Uffe-veli putsasivat ainoina kessuina palkinto pöydän. Luokassaan Assi sijoittui 4/5. Tuomarina oli Allan Aula, ja pisteitä 177 pistettä! Nyt nokka kohti avoa ;).

Etäs Nera? No, me keskeyttettiin. Kehän laidalla teki iloisesti ja nätisti töitä. Kun mentiin kehään, (p-makuun jälkeen) oli kyllä kamalaa. Remmissä seuraaminen oli kyllä remmissä vetämistä, kun halusi vaan kehästä pois (en ymmärrä miks tuli 5). Nera pelkäsi tuomaria, kun se näki  tuomarin, kun oltiin menossa kehään löi jarrut pohjaan... Luoksepäästävyydessä kellahti selälleen (tätä pidettiin yli ystävällisyytenä). Kun päästin irti (vapaana seuraamissessa) juoksi kehän toiselle reunalle ja hiippaili siellä. Siihen päätin lopettaa. Paikalla makuussa nousi ja meni maahan  vasta toisella käskyllä.

Assin pisteet:

Luoksepäästävyys: 9

paikalla makuu: 10

Seuraaminen kytkettynä: 10

Seuraaminen taluttimetta:9½

Maahan meno seur. yht: 0 (taas, mikä sitä vaiva ???!!)

luoksetulo: 10

Seisominen seur. yht: 10

Estehyppy: 10

Kokonaisuus vaikutus: 10

Neran pisteet:

Luoksepäästävyys: 9

Paikallamakuu: 9

Kytkettynä seuraaminen: 5

Tytöt ja Uffe leikki vielä kun käytiin vähän kävelemässä. Ja käytiin Uffella kylässäkin. Kuviakin tuli, pitää vaan opettella laittaan koneelle. Assilla on huomenna synttärit ja Neran kaa mennään vissiin jäljelle.