Voi jumpe, mitäkähän kaikkea me siis ollaan tehty ja kukakohan ei oo laittanut blogiin ainokaistakaan pilkkuakaan, saati sitten lausetta? Ollaan käyty jäljellä, treenattu tottista, agiliteerattu ja nyt aamulla käytiin rokotuksella. Lisäksi tytöille on tullut naapuriin kylään sheltti- poika. Kuvikain yritin ottaa, mutta kuvaappa nopeaa shelttiä ja tulennopeaa bortsua.... Haastetta kerrakseen.... Mutta nyt kaikista vähän jotakin.

Sunnuntaina käytiin jäljellä. Jälki ei ollut mitenkään hirmu pitkä about 300m. Mutta siinä oli jo lyhyt jana ja Neran eka kulma. Hienosti otti jäljen, varmisti sitten muutaman metrin ja eikun metsään. Hienosti kaikki kepit viimeistä lukuun ottamatta nousi hienosti, viimeisen  sitten palasi ottamaan. Eli kaikki kuus keppiä löyty. Kulmassa meni pari metriä yli, palasi takaisin ja törmäsi jälkeen ja lähti sitä pitkin. Kepin löydettyään neiti tahtoo vaan jatkaa keppi suussa matkaa, kun kepillä pysähtymiset on pikkuneidin mielestä ihan tylsiii paljon mukavampi ois vaan mennä. Jälki oli vanha joku puolituntia.

Tottista treenailtiin Maanantaina aamulla. Ihan hyvää ja mukavaa tekemistä, istuminen ei vaan mitenkään kamalan hyvää, siihen keksittiin vähän kaiken näköstä. Hyppynouto on mennyt valtavsti eteen päin. Se vaan että koira hyppää hypätessään mun syliin :D. Äiti ja Assi on treenaillut myös vähän avoimenliikkeitä, etenkin kaukkareita.

Illalla oli agilityn alkeiskurssi ja lopuksi treenattiin. Oli putki ja hyppyjä ja siinä tehtiin kaiken näköisiä venksaluksia. Tuo koira on vaan Niiiiiin nopea etten mä  kerkeä paljon mitään ohjata. Nyt pitää vaan alkaa harjotella esteen takana odottamista, kun ei siellä pysy ellei sitä liimata sinne kiinni. Pitäs  hommata semmonen agility hyppy este ja harjotella sitä kotona.

Aamulla käytiin rokotuksella. Neralla on syystä tai toisesta hirvee eläinlääkäri kammo ja vikisi ja tärisi odotushuoneessakin ihan hirveesti. Sit kun saatiin rokotukset laitettua niin remmi suorana autolle. Hirveet rääkkäystä tämmönen.... ;).