Tosi koiramainen lauantai vaihteeksi =). Aamulla heti ysiltä BH-kokeisiin tänne Haapaveelle töihin Julian kaa. Oli tosi kivaa katsella hienoja suorituksia ja muutenkin oli tosi mukava kisa paikka. Harmi vaan, kun en Neran kaa tuonne päässyt BH:ta suorittamaan, ois ollut tosi rento fiilis kisata, kun melkein koko katsomo oli tuttuja tutulla kentällä.

Kokeen lopuksi mentiin Neran kaa treenaamaan. Ja Nera ihan repi ja riuhto kentälle! Siis anteeks mitä? Nera ei ois malttanut oottaa et pääsee kentälle? Ja tekihän se taas hienosti. Vähän pitempää seuraamista otettiin, ehkä noin neljä pätkää ja maahan meno seur. yht. + muita riehumista. Ihanaa, kun toisella on noin palava into! Harmi, kun ei tajuttu mennä nollakoiraksi, kun yhdessä parissa tarvittiin häiriökoira, ja me ei tajuttu et se ois ollut Neralle ihan loistava treeni.

Elviksen kaa lähdettiin sit Oulaisiin tokavikalle pentukurssille. Yllätykseksi ohjelmassa oli kaupunkikävely, mikä teki Elvikselle tosi hyvää, kävellä suuressa koiralaumassa pitkin kaupunkia. Muiden pentujen arastellessa ritiläportaita ja muita omituisia alustoja, Elvis oli ihan intopinkeenä; "RITILÄPORTAITA!!! Jes, aivan huippu kivaa! Tuolla on lisää ritilöitä, äkkii sinne!!". Ja sit kun rappuset ei rämisseetkään oli vastassa karvas pettymys; "Pöh, ei mitään jännää, eivät edes rämisseet!" Elivis on suuri persoona, spesiaali joka suhteessa, ei toista tuonlaista tallaajaa tältä pallolta löydy ;D.

Niin ja jos jatketaan Spesiaalin muita suuria ja vähän pienempiä tekoja, täytyy kyllä mainita mitä tapahtuukaan kun Elvis ryhtyy grillaamaan? Grillattiin siis uudella kaasugrillillä pihejä ruoaksi. Siivoiltiin sitten äitin kaa pöytää ja laitettiin tiskiä, kun grillin luota kuuluu kiljahteluja ja meen katsoon mikä Elviksellä on. No, sehän oli saannut itsensä umpisolmuun grillin ja kaasupullon yhdistävään letkuun ja veti hirveän painavaa grilliä perässään. Ei oikeest :DDDD. Mä huusin äitiä apuun ihan paniikissa ja alettiin irrottamaan Elvistä umpparista. Ja eihän sitä meinannut saada edes pois sieltä ja äiti oli soittamassa jo palokuntaa, kun saatiin se kiskottua. En kyllä muista millon olisin niin paljon ihan vähän ajan sisässä nauranut :D. Mä en anna koiralleni enää ikinä minkään julkkiksen nimeä jos ne kaikki on tuollasia Nauru