Joops, jengiin iski sitten vatsatauti. Elvis oli kurannut yöllä ja aamulla aikasin ja aamu-ulkoilutksella oli Assillakin vatsa sekaisin. Kessuille riisiä aamumurkinaksi, Neralle omaa ruokaa ja kohta senkin piti päästä ulos. Huooh, mistähän nuo nyt tuonkin sai...?

Neran kaa tottisteltiin vähän. Käskytin sen kauempaa maahan ja tennispallolla palkkasin. Näitä muutama jotta saatas nopeutta maahan menoon ja muistuttelisin sitä semmosestakin liikkeestä. Seuraamista ei ollut tarkoitus ottaa ollenkaan mutta kun Nee kerran sitä niin kovasti halus niin otettiin sitten. Halus? Omituista! Ja olihan se sit kertakaikkiaan kivaa :). Siihen on tullut pallon kaa oikea asenne. Se ei oo enää semmosta matelua ja alhaalta kyttäystä, vaan energistä ja nopeaa suorittamista, sellasta, jota haluankin. Kaks lyhyttä suoraa ja sit leikittiin ja temppuiltiin.

Laitoin sit kepit ja ikeanputken peräkkäin ja niissä kepeille lähettämistä ja takaa leikkausta vaikeammalle puolelle. Ja ei mitään vaikeeta! Jes! Mä sain leikata ihan rauhassa Neiti vain pujotteli :). Elviksen kaa otettiin myös putkea ja imuttamista pari pätkää. E:llä oli selvästi vähän vatsa kipee, kun ei oikein jaksanut innostua kuin pari kertaa.