Lomaltakin ollaan tultu ja tokoilemaankin keretty. Lomalla oli oikein kivaa Nerakin sai uida sydämmesä kyllyydestä! Assi ui tassupohjaa, ja kun Nera puuskuttaa uidessaan hieman, niin Assikin puuskuuti muka oikein vakuuttavana x). Hupsu. Muutenkin Assi pääsi toilailemaan ja olemaan oma hömelö itsensä, samoinkuin Nera. Tokoiltiin myös vähän molempien kaa ja ihan ok. Eilen lähdettiin käymään kentällä tokoilemassa ja tekemässä liikkeitä kokeen omaisesti. Eka Assi:

Paikallamakuu ihan ok, nuuskutteli hieman ja aika oli noin sen 3 min. Seuraaminen hyvää, välillä oli aika väljää, mutta muuten ok. Oli aika pitkä seuraamis kaavio. Maahan meno, hieno (koko viikonlopun tappelujen jälkeen se meni maahan!!). Luoksetuloissa valui hieman pysäytyksissä. Otettiin sitten lyhyemmältä matkalta ja niissä oli hyvät topit. Seisominen hyvä. Nouto oli Assin tasoon katsottuna aivan loistava! Jouduin tosin antaan 3 tuo käskyä, mutta toi sen hienosti sivulle tiputti juuri kun olin ottamassa. Mutta Assin tasoon nähden, wau. Kaukkarit laitettiin yhden laudan kanssa, ettei pääse tuleen eteen päin eikä käänttyn. Ekat oli hyvät sitten hyppäs yli. Äiti piti sitten remmistä kiinni, ettei päässyt eteen päin. Hyppy estettä ei kentällä ollut.

Sitten.... Nera. En tiedä oliko tuo niin väsynyt reissaamisesta vai mikä sillä oli kun kulki häntä alhaalla pää riipuksissa ja luimisteli vain (yleensä häntä korkealla tötteröllä innoissaan menossa)! Yritettiin äitin kaa siinä sitten piristää ja leikittää sitä, et täällä on hauskaa. No, alkoi leikkimään ja tekmäänkin jotakin jotenkin. Äärh. Mikäkähän sitä nyt vaivaa? Meni näin yhtä äkkiä... Reissussa kun tokoiltiin (peräti 2 kertaa), oli eka  kerralla vähän tollanen, muttei  noin paljon, ja tokalla kerralla normaali itsensä. Aamulla leikittiin patukan kaa sisällä ja tehtiin ihan pikku seuraamisia (parin askeleen mittasia) ja perusasentoja, oli jo huomattavasti paremmin, mutta sivut oli vähän hitaita. Tuntuu kun oltas palattu tasan siihen pisteeseen kuin kevällä. Treenitaukoakin vois kokeilla, muttakun on ne nuorten smit ja bh- koettakin mietitty. Pitää nyt katsella ja  miettiä.