Jäljekeily on jäänyt vähän vähälle. Mutta siis, tänään saatiin aikaseks ja lähdettiin Maijun kaa jäljelle. Neralla oli suunnilleen 500 m mittanen jälki jossa oli yks kulma, ja reipas puolituntia vanha. Jana oli 10-15m.

Hienosti ja määrätietoiseti hakee jäljen, sais melkein varmaan pitentää janaa. Hienosti Nee jäljesti, tarkasti ja rauhallisesti ja kaikki kepitähän sieltä nousi! Ärsyttävä vaan, kun jatkaa se keppi suussa matkaa, ja kun yrittää houkuttelemaan tuomaan, niin tulee kyllä itse mutta tiputtaa kepin. Kulman jäljesti tosi hienosti, siis tosi hienosti! En edes kunnolla tajunnut että siinä on kulma kun meni niin luonnollisesti. Jäljen piti yllä koko ajan, ei tippunut ja eteni tosi määrätietoisesti. Viimesen kepin kruunasi vielä se että toi sen käteen! Palkkasin lopuksi Neraa lumella kun lumen heittelystä se villiintyy kokonaan. Molemmat oltiin yhtä hymyä, nyt on hyvä jäädä talvitauolle =).

Assille tein päivällä lenkillä lyhyen peltojäljen. Ronja&Julia ja Seita&Roosa oli myös. Kovin pitkä ei jäljestä ei tullut, kun nameja oli niin vähän. Assilla on ainakin motivaatio kohdillaan! Menee suunnilleen ryömimällä, kun on niin kiire saada lisää makkaraa! Paluu jälkiäkin jäljestää, joilla ei siis ole makkaraa, et ainakin on älynnyt että, ihmisen hajuahan sitä tässä etitään. Ihana hassu koira =).