Lämmintä on piisannut ihan läkähtyiseen asti, joten koirien kaa ei olla puuhailtu juuri uimista kummempaa. Ja Elvishän menee aivan sekaisin vedestä, se ihan humaltuu, ui vaan ympyrää etukoivilla vettä pärskien ja välillä vedetään vettä henkeen ja käydään kuivalla maalla ja satalasissa takas. Suomeksi sanottuna; ihan kaheli :D. Neran kaa on käyty myös soutamassa ja Nerakin on porskutellut kovasti. Tiistain möllitokot jäi välistä lämmintä kun oli semmoset 30-31, niin totesin että parempi jättää väliin, vaikka loistava treeni ois ollutkin.

Tänään kävi Eeka (http://www.goodfella.vuodatus.net/) kylässä. Voi hurja se oli kasvanut, vähintään yhtä iso kuin Nera. Siinä sitten koko porukka tutustueli ja juoksenteli, laitoin isot sisälle ja pikkupojat aloitti kunnon paini leikit. Jätkät myös harjoittivat operatiota Kaivuu Kiinaan Ry:tä kun minä ja Sanna juotiin kahvit. Elvis on alkanut kovasti vaihtaa hampaita, etuhampaat on vaihtunut (luojan kiitos!!), kulmurit pitäs tarkistaa. Assi on alkanut kasvatella turkkia pikkuhiljaa takaisin, onneksi, niin ehkä vieraatkin jossain vaiheessa oppisivat erottamaan Ee:n ja Aa:n toisistaan :).

Nera pääsi tänään pesu-manakyyri-hiusten leikkuu käsittelyyn. Ekaks aamu päivällä pesin sen, (Neran turkkia ei saa uittamallakaan läpiasti märäksi!), ja kun joten kuten sen oli saanut riittävän märäksi vaahdotusta varten, tyyppi ravistaa ja on vain hieman kosteahko... Iltpäivällä äiti saksi korvat ja minä tassut. Nyt on vaan nätti bordercollie talossa. Pitää laittaa vertailu kuvia, ennen ja jälkeen ;). Sunnuntaina sitten Ykaan kehään kirmaileen.

Huomenna lähden hiihtoleirille (huom, valmentajan sanoi; "Heinäkuu on tärkein treenikuukausi.") ja tuun lauantai iltana, ja sit sunnuntaina tosiaan sinne näyttelyyn. Ja kun Neralta kysytään, mitä pitää ottaa mukaan, ensimmäinen ja ainut vastaus on; Minut!! Neen itsensä kannalta on parempi jäädä kotiin, joten se ei nyt lähde reissuu, kuten ei muutkaan komppainiat.