Juups, ollaan sit melkeimpä joka päivä tehty jotain kivaa joka muistuttaa tottistelua ;). En nyt jaksa alkaa kirjottamaan eilisiä ja maanantaisia touhuiluja, mutta tänään mentiin sitten koululle Julian ja Ronjan kaa.

Neran kaa eka. Leikittiin vaan ja riehuttiin. Alkuun pari lyhyttä luoksari, suoraan sivulle possu yritti. Vedin sitten uudestaan eteen. Perus asentoja ja parin askeleen seuraus-> bileet. Alko loppua kohti syttyä enemmän ja enemmän, tarjos ite asentoja ja seuraskin upeesti pätkän ilman käsky kun siirryttiin kentällä.

Ronjan jälkeen uudestaan. Leikitystä ja siitä käskyllä maahantai istu. Eli alkeellisia jääviä. Perusasentoa ja oli ihan intopinkeenä sekä taas parin askeleen seuraaminen. Koko ajan ihan intona ja touhussa täysillä mukana, jes! Loppuun pari luokasria, Julia piti kiinni. Eka nakkasin pallon selän taakse, toisena eteen ja oli tosi hieno. Jes, jes, jes Nera ja minä tykättään <3!

Ja kaikenlisäksi Nera makasi nätisti vieressä kun Ronja teki liikkeitä, paitsi teki pari sivua ja maahanmenoa Juilan käskystä ;). Maanantaina tehtiin esienruutua, vähän hitaana oli, mutta kuiteskin esine löyty! Niin, ja kuvia löytyy galleriasta, yritän saada niitä tännekkin.