Koirat, etenkin Assi, tuntuvat jäätyvän koivistaan hankeen tuolla -28 pakkasessa.... Yritettiin käydä lenkillä, mutta Assi ei suostunut enää kävelemään, niin piti hylätä sekin hanke. Mä mietin et mitkä villasukat mä puen koirille jalkaan, et pääsis lenkille. Sekin tössäs siihen ettei meillä ollut kumirenksuja jolla ne ois saanut pysymään noittein koivissa ;).Neran kaa tokoiltiin aikasemmin pihalla, ja tehtiin putkella irtoamistreeniä, kun ei onneksi palele niin herkästi kuin Assi.

Tokoilussa vire oli taas vaihteeksi niin ja näin, oli parempana sentään kuin eilen kun yritin käydä koululla treenailemassa, niin oli jossain ihan muualla... Ärsyttävää tollanen ihme mielentilan vaihtelu, ennen juoksuja teki täysillä töitä, nyt on kahdissa treeneissä leikkinyt ei korvia, ei korvia, ei kuuloa laisinkaan- leikkiä. Kasvattaja kyllä joskus sanoi et Neran iskä on ollut nuorena just samanlainen, toisena päivänä teki hienosti hommia, toisena ei ollenkaan.

Saatiin kuitenkin ihan kohtalaisen hyvää seuraamista, maahan meno oli kans ihan okei, samoin nouto. Kontakti oli perusasennoissa aika kateissa, ja sivullekkin tultiin vasta toisella käskyllä. Huomenna/ens kerralla paremmin, ei se koirastakaan oo varmaan kovin kiva ulkoilla noin kylmässä. Putken kaa treenaillessa Nerallakin oli superhauskaa, ja siinä välissä saatto seuratakkin hienosti =). Huomenna (EIII!) mulla alkaa koulu....