Tuollapas uusia kuvia http://borderkees.kuvat.fi/kuvat/Talvikuvia/ , kun en jaksanut alkaa niitä tänne laitteleen (laiskaNolostunut). Ja osaisikoha joku fiksu sanoa mistä tuolta kuvat.fi;stä saa fiksusti laitettua kuvat pienempinä tai nopeasti aukeavina, kun viimeksi sain laitettuu silleen et tuolta alkuperäinenkuva mut oli niin hidas..... Ja kokeilin pienetää ja sun muuta. Mä olen niin hyvä koneiden kanssa Silmänisku.

Neraa on vaivannut koko päivän omituinen yskä! Aamulla kun nousin oli matolle ilmestynyt muutama lima oksennus. Ja sitä valkoisen liman oksentelua oli koko aamun, ennen kun käytiin ulkona. Eli yski eka kovasti ja sitten puklasi! Ja tätä oli 5 minuutin välein. Yski enemmänkin. Ulkona ei yski juuri ollankaa. Lenkillä illalla ei yskinyt kuin pari kertaa kun juostiin! Vaikka sisällä yski. Huomenna on lääkäri reissu tiedossa ellei helpota.

Ja lenkillä sattu eräs koominen tilanne! Oltiin tulossa kotiin päin, kun eräällä pihalla haukku valtavan iso mastiffi tai joku eurasien- tyyppinen koira. Oli kiinni mattotelineessä. Haukku ja rähisi Assille ja Neelle. Kerkesin just aatella et toihan pääsee tosta ihan helposti irti. Sitten kuuluu rämähdys ja matto teline kaatuu ja koira painaa mattoteline perässä meitä kohti. Siinä vaiheessa mä saan jalat alle, et toihan tekee meistä kaikista pian hakkelusta! Siten kuuluu hirvee pamahdus, kun mattoteline tarttuu lipputakoon kiinni :D. Turre oli ilmeisesti repinyt itsensä vielä narustakin irti kun kaveri oli nähnyt sen käppäilevän melkein meidän perässä kotiin....