Juups, pikkusen mennyt näitten 3 viikkois kuvien saamisessa nettiin, pentuhan on kohta neljä viikkoa! Kaikki muut hampaat on tulleet paitsi taaimmaiset ja niitä harjoitetaan mielellään. Eka matolääkekin maiskuteltiin alas ja tänään ois vuorossa muutto keitiiöön. Pentu on tosi rohkea ja reipas ja kova ääninen ;). Assin 6-viikkos kuvaan kun vertas, niin ovat hyvin saman näköisiä, äiti ja poika. Turkki on ihannan pörröinen ja pentu viipeltää ainakin 2-3 kertaa päivässä ympäri taloa. Ensimmäiset juoksu askeleet on otettu ja leluja ois kiva maistella mutta kun Nera varastaa kaiken pennulta. Nera leikkii pennun kaa tosi nätisti, mutta kun sen tassut on kumminkin niin suuret, että koko ajan saa olla tarkkana ettei satu mitään.

Nera pudottaa koko talven niin kauniina olleen turkkinsa! Siis ei oikeesti voi olla totta, se pudottaa sen aina näyttelyihin! Ens kuussa ollaan siis menossa Vaasaan. Se on ollut parhaimmillaan nyt tän tammikuun lopusta maaliskuun loppuun ja nyt mustat tupsut vaan irtoilee siitä.... 

Neralle sattui muuten tässä yks ilta aika hauska juttu. Pikkuveljelläni on synttäri ja sillä on ollut paukkuserpentiiniä. No, mä oon kattomassa telkkaria niin iskä sanoo keittiöstä et Nera syö pöydän alla jotain. Sitten kuuluu pamaus ja koira tulee häntä torvella pöydän alta pois. Ja pöydän altahan löytyi pureskeltu ja räjhtäneet paukkuserpentiinin jämät! Piti kyllä vähän nauraa, raukalla oli posahatahut serpentiinit suuhun!  Veli tosin oli vähän näreissään, se kun oli sen viimeset serpentiinit :D.

Mut laitan ne kuvat tähän kun ne kerkee latautua!