Eilen  kun ei viitstitty lähteä huonon ilmantakia tottisrinkiin, niin otin tokoa Neran kaa vähän kotipihassa.

Ja ilokseni voin ilmoittaa että seuraaminen on parantunut! Liikkeelle lähdössä voisi kontakti olla parempi, muuten tosi hyvää pitkästä aikaa. Paljon kääntyilemistä (tuli paljon pienellä kentällä) ja juoksuun vaihtoa. Täyskäännöksiäkin pitäs treenat, pentukurssilla opettetti koira kääntymään eri suuntaan kuin ohjaaja (tavallaan kiertämään ohjaaja), en oikein tiedä miten tuota pitäs jatkaa...

Sitten otin luoksetuloja. Vaihtelin välillä piti istua kun mä käyn tekeen mutkan, ja välillä sai tulla luokse. Neran mielestä luoksetuleminen oli paljon kivempaa. Lopuksi otettiin maahan menoja seur. yht. jotka oli myös kivoja, pystyn käveleen jo tössyttämisen jälkeen eteenpäin n. metrin.

Ennen kun menin ulos laitettiin koirat paikalla makuuseesn vierekkäin keittiössä. Nera pysi koko ajan, n. 40 sek välein kävin palkkaamassa. Välillä katseli ympärilleen ja välillä laittoi päänkin maahan. Meidän pitää alkaa opetella nousemaan sivulle maasta.

Jälkeen päin harmitti kun unohdin että miksen ottanut hyppyä, kun eilen ei paljon ollut lunta. No tänään taas on, pitää käydä kaivamssa este pois.