Tulipahan sitten ilmoitettua molemmat nuorten tokon sm:iin. Niimpä treenailtiin meidän vieressä olevalla pellolla. Eka Assin kaa:

Voi mitä sikailua koko treenaaminen! Seuraus ihan kamalaa, piti kontaktia sillon kun halus (no, sillon kun halusi niin oli ihan kivaa seuraamista), aika väljää sun muuta. Välillä kulki metrin mun jäljessä, yrittin sillon aina innostaa ja ottaa juoksu pyrähdyksiä mutta ei niin ei. Noudossa jäi vaan nuuskiin maata ja maahan ei halunnut mennä, niin lopetin Assin treenauksen siihen, pitää yrittää viileämmällä ilmalla ja innostaa sitä ennen kentälle menoa tai jotain...

Nera sitten, treenailin vähän sekalisesti tokon ja pk tottiksen sekoitusta. Nera joutu odottaan tarhassa niin sillä oli oikein kovasti intoa. Seuraaminen tosi hyvää, tein pikku pätkiä ja palkkailin niistä kun oli niin tyyli puhtaitai ja iloisia suorituksia :). Maahan meno pk- malliin ihan 10, luoksetulossa oli vaan niin kova vauhti että juoksi innoissaan ohi Nauru. Siitä sitten korjaus. Sitten otettiin istuminen ja seisomine, molemmat hyviä käsimerkin kaa, pitää alkaa häivyttää sitä. Sitten nouto. Noudossa on tapahtunut oikee työ voitto, se istuu sen kapulan kaa!!! Tehtiin vielä lopuksi esine ruutu tätini kaa, ja sekin oli tosi hyvä, paljon vauhtia, joutu tekeen työtäkin ja hyvä luovutus =))!!

Eilen tokoilin Nepen kaa myös vähän, Fresbee oli kentän laidalla aina palkkana liikkeen jälkeen, myös oikein kivaa suoritusta. Eilen oli myös agilityn alkeis kurssi, lopuksi treenailtiin vähän, kaks hyppyy suoraan ja suora putki, tosi hyvät irtoomiset, vasemmalle käännös puomille, jolla muuten tosi hyvät kontaktit ja puomilta U- käännös pöydälle. Mentiin mini, medi ja maksi rimoilla. Neralla tosi kiva vauhti (mikä nyt vesi sateessa johtuen liukkaalla puomilla ei nyt ollut niin kauheen hyvä juttu) ja hyvin kuunteli ohjausta :).