Aarrggh!! Ei mennyt siis todellakaan aivan niin putkeen :D. Tuomarina oli Olavi Pajala, joka oli mukava ja tiukka, mutta pisteet tuli aina aiheesta. Tälläset pojot raapastiin:

Luoksepäästävyys: 8½ Siis mitä?! Elvis pakitti mun taakse! En ois ikinä uskonut, että jätkä väistää ihmistä, mutta eipä olla luoksep. miehillä treenattukkaan.

Paikalla olo: 8 ja mun tiedostomattomat liikkeet... Olin antanut maahan -käskyssä tosi voimakkaan vartalo avun. Hieman rauhaton oli. Mua jännitti tää liike ihan sikana :D. Ja kun Eepu pysy nii oli kyllä niin huojentunut olo että.

Seuraaminen kytkettynä: 8 vikassa täyskäännöksessä jäi kattelemaan äitiä kehän ulkopuolelle.

Seuraaminen taluttimetta: 6½ Tässä oli tosi hyvääkin pätkää, ja sitten jotain löysäily laahailua + löysät käännökset tk lukuun ottamatta. Ja mun omia tiedostomattomia apuja.

Maahanmeno: 7½ Ei meinannut lähte mukaan + vinosti maahan

Luoksetulo: 7 Hyppäsi syliin, yllätys yllätys

Seisominen: 7 Kaksoiskäsky

Estehyppy: 0 Tjaa, herra päätti nollata lempiliikkeensä. Joku siinä esteessä kummastutti, eikä sitten millään yli.

Kokonaisvaikutus: 6 Haukkuu, haukkuu, haukkuu

Summasummarum: 139 p 3-tulos sij.4

Eli pisteen päässä kakkostulosta ja jos hypystä ois saatu kymppi niin pisteen päässä ykköstulos. Lisää varmuutta vain liikkeeisiin. Mutta tuo hyppy kyllä kummastuttaa! Liikkeiden loputtua kun vaputin Elviksen niin aloitti aina ihan hirveän räksytyksen. Tuomari sanoikin kokonaisvaikutusta arvioidessa, että meidän työskentely on todella kivan näköistä, mutta tuosta räksyttämisestä hän rokottaa nyt ankarasti. Siispä, tästä lähtien kaiken näköinen äläkän pito (joka on Een mielestä aivan maailaman parasta viihdettä) on ehdottomasti kielletty. Kotona, kentällä, autossa. Pakko saada tuo huutaminen pois. Liikkeissä ei huuda. Mutta kyllä ketutti tuon kehän jälkeen! Paljon tuli asioita esille mitä en ois Elviksestä uskonut, mutta nytpä tiedän mitä alan treenaamaan ja vähän jo naurattaakin :).

Eli meidän treenattavat:

  • Mun omat täysin tiedostomattomat avut pitää saada pois.
  • Haukkuminen pois.
  • Luoksetulossa ei hypätä syliin
  • Luoksepäästävyyteen mies treeniä
  • Paikalla olossa rauhattomuudet pois (= niitä muita koiria häiriöksi)
  • Paljon uusia hyppyesteitä, kun vierastaa niitä

Nyt eikun treenaamaan ja kohti uusia haasteita ja kisoja!