Lintsasin koulusta puoli tuntia kun lähdettiin puoli 3 maissa Ouluvettiin luustokuviin ja Assun röntgeniin. Neraa pelotti taas aluksi ihan hirveesti koko paikka, mutta rauhottui sitten aika pian. Neralle rauhoittavat ja koira nukkui hyvin pian ruususen unta :). Sit odoteltiin n. 20 min kun ell. kuvasi. Sitten päätiin katsomaan kuvia ja nukkuvaa koiraa, ja tässä vaiheessa olin ihan varma et kuullaan tuomio D-lonkkasesta koirasta.

Totuus olikin sitten vähän toisenlainen (eläinlääkärin mukaan) 0/0 polvet 0/0 kyynärät ja oikea lonkka puhdas A ja vasen hieman huonompi!! Olin, ja oon edelleen ihan taivaissa, mulla on terve koira! Lonkat ja kyynärät oli ell. lausuman mukaan hyvin kauniit ja todella tiiviit, mutta vasen lonkka ei mahatunut siihen mittaan, millä niitä mitataan. Ell. mukaan ei ois mitään syytä että ei voitas harrastaa agilityä ja että tätä koiraa ei tule koskaan vaivaamaan lonkat. Jes, nyt päästää turvallisesti ja luvan kanssa agilityn pariin, ja hyppyjäkin voi huoletta nostaa :)! Ihan parasta! Nyt vain odotellaan kennelliiton virallisia lausuntoja. Nyt neiti Ruusunen nukkuu viltti päällä sängyssä =).

Assilla olikin sittenvähän huonompi tuuri.... Tai millon Assilla nyt kovin hyvä tuuri oiskaan ollut? Pentuja oli masussa tasan yksi (eli se Taneli), joka oli kaiken lisäksi kookas. Eli hyvin todennäköisesti Assi joudutaan vielä kaikenlisäksi leikkaamaan. Kuinkahan monesti tän yhden pennun takia ollaankaan käyty eläinlääkärissä....