Joops, eli sniifs, tänään oli agilityn vika alkeiskurssi. Kaikki kurssilaiset on edenneet niin mallikkaasti ja kaikki pysty tekeen ykkösluokan radan pätkän jossa oli jotain 10 estettä. Kaikilla tuntu muutenkin olleen hyvä päivä. Sitten meidän onnistumisiin:

Neran ja Assin kaa tokoiltiin lopuksi. Neran kaa otettiin sangen kummallista seuraamista, käveltiin vähän joka paikassa ja välillä vapautin. Maahan meno oli hyvä ja nopee, ehkä aavistuksen ennakoi nousemisessa. Luoksetulo hyvä ja nopea. Tässä välissä palkkasin. Sitten seisominen. Seisomisesta oli pakko palkata kun oli meidän parhaimmistoa. Hyppy muuten ok, liikkui vaan kun palasin. otettiin uudestaan ja jo oli parempi. Sitten palkkaa ja paikalla makuuta. Nera selvästi juotu käyttään kaiken tahdon voimansa ettei ois räjähtänyt siihen paikkaan missä makasi. Assi otti luoksetuloa ja muita meni agilityssä. en ollut kovin kaukana ja palkkailin välissä. Kun Assi otti noudon tai meni agilityä, sitä Nera ei vaan kestänyt. Siinä meni raja. Ainakin tietää miten paikallamakuuta treenaa ;). Otettiin vielä lopuksi hienoa seuaamista. Ja kepit jotka meni aivan huipusti; ilman apuja, hienosti pujotellen!!!

Luulisin että Neralla onnistuu ne möllitokot kun ne on just, tuolla agikentällä. Nera käy niin vireessä siellä, että se ei alua tehdä muuta kuin, töitä, töitä, aivan täyisllä töitä! Kun lopuksi otin noudon, Jepi ryntäsi Neran kapulalle. Siitäkös Nera suutahtaa (on alkanut muutenkin jostain syystä suhtutua muihin koiriin hirveen negatiivisetsti), hirveellä vauhdilla Jepin päälle vaan, ja Jepi, lähtee pakoon! Ei yhtään Jepin tapaista... No, onneksi lähti koska muuten Nee ois tapellut kapulasta viimeiseen hengen vetoon asti. Assilla oli kans hyvä päivä. Nouto oli ollut aivan huippu ja muutkin liikkeet onnistunut hienosti. Nyt vaan lisää treenaamaan, huomennna vissiin jäljelle.