Heti kun pääsin koulusta lähin tytsyjen kaa Julialle ja Ronjalle agiltyä treenaan kun Julialla on vähän esteitä. Otin oman putken mukaan. Nera kävi tapansa mukaan kentänlaidalla ihan kuumana ja aha, voi sitä elämää kun se näki et mä menin Assin kaa! Ratana oli oikein mukava alussa suoraan hyppy +putki +hppy ja ähän linjasta sivussa hyppy. Sitten viimesen hypyn vierssä oli neljäs hyppy jonka takaa kierrettiin (en osaa paremmin selittää). Siitä takas hyppy ja putki+ valssi+keinu ja vika hyppy. Oli oikein kiva rata. Näpit meinas totaallisesti jäätyä kun lunta ja varmaan -5C.

Assi meni oikein kivasti kun otti huomioon että sillä on juoksut. Vaikka ei ihan täydelliset suoritukset ollut Assista näki kuinka se ilmiselvästi nautti, kun ei pitkään aikaan oo otettu. Neraa vähän pelkäs kun kävi niin kuumana ja vilautteli Assille hampaita. Assi onneksi on vähän hitaampi kuin Nera eikä oo niin sähäkkä.

Nera meni kivasti, liki Assin tasoa, näkee kuinka selvästi on edistynyt. Lähdössä ei malttais oottaa hetkeekään, liisti kerran sooloilemaan mieluisia esteitä. Keinulta aluksi tipahti alas, kun karkas sinne (monenko koiran lempi este on keinu?). Muuten kivasti. Paitsi tietysti se riehuminen kentän laidalla... Pitäs varmaan ottaa käskyn alle.

Nyt illalla, kun äiti oli käyny ostaan Assille sopivan (ja Neralle myös) kapulan, alettiin Neran kaa sapotoimaan kapulaa. Ensin leikitin kapulalla että ottas suuhun. Sitten otin sivulle ja otin nouto harjotuksia. Ne menee kivasti kunhan käännyn selkä koiraan päin ja puhaltelen ilmaa;) (koiran koulutus konstit itse kullakin :))) Otettiin lopuksi lelun kaa seuraamista ja oli sitten niin innoissaan!