Eli pennusta tulis sitten Elvis. Monenlaista nimeä ollaan mietitty Savua ja Sumua ja Kodaa, mutta eilen päätettiin että Elvishän tuolle evistelijälle sopii kuin rusetti kaulaan =).

Harjailin Nerasta ison läjän karvaa kun sitä siltä kyllä lähtee ja myttäsin ne palloksi ja iskin pennun päähän. Ja sehän oli ihan Elviksen näköinen! Eli siis Elvis.

Agitreenitkin oli aamupäivästä. Treeni oli aikas kinkkinen ja Neralla ihan järkyttävä sähellys päällä ja komensi haukkumalla. Rimoja tippu, just ton sähellyksen takia, vaikka sai ennen lähtöä leikkii aktivointi pallolla ja tehtiin esine pellolle. Kepeille oli aika vaikee kulma (pelkkää sähellystä), toka vika hyppy vaikeessa kumassa (pelkkää sähellystä) ja sun muuta. No ens kerralla sit paremmin. Kontakteja tehttin myös 2on2offilla. Ylös meno kontakit on saanut paljon varmuutta, ja pysähtyy kävely vauhdista jo hienosti.

 Lopuski otettiin hyppy treeni jossa takaa leikattiin ja hyppy jumppa Canis-lehden ohjeilla. Pitää yrittää tehdä sitä nyt joka treenien jälkeen. Mölliagit meillä on Ylivieskassa maanantaina 3.5 ja viralliset on sitten sen viikon sunnutaina Oulussa.