Tällä viikolla Sanna kävi siis Eekan kanssa Elviksen vieraan, vaikka Nerakin hästäsi intona pentujen mukana. Eeka kuvitteli Elviksen olevan tyttö, sehän vaan leikkiikin tyttöjen kaa ja haiseekin tytölle, yöks, kun on vaan kokoajan niitten kaa! Piti sitten yrittää astua sitä. Kaikki kuvat täältä:  http://www.borderkees.kuvat.fi/kuvat/Koirafrendit/

_smaller.jpg Elvis kiusaa!

_smaller.jpg Eeka

_smaller.jpg 

_smaller.jpg 

_smaller.jpg Elvis puree Eeka hännästä.

         _smaller.jpg 

                                                  Kaverit <3

Aamupäivällä lähdettiin Neran, Timon ja Annelin kaa ottaan esinettä ja viestiä. Anneli toimii Neralle kakkosohjaajan. Esine oli ihan perus, rauhallista, mutta kylläpäs nuo löyty. Intoa sais (huoh, intoa...) olla enemmän, mennä hökyttää aika hitaasti, mutta tuo kuiteskin. Nyt siihenkin kivoilla esineillä intoa kasvattaan! Purtsilla otettiin viesti. Anneli lähetti mulle. Nera eka pyörähti ympäri oottan, että Anneli tulis mukaan, mutta juoksi sit vauhdilla mun luo. Sit lopuissa lähetyksissä juoksi minkä kintuistaan pääsi, eli arvatenkin ihan sairaan kovaa. Tää on Neralle kyllä varmaan niin oma juttu, saa vaan juosta ja hauskaa näytti Nepsulla olevan.

Viideltä mentiin kentälle yhteistreeneihin. Nyt oli tosi kivaa tekemistä, jes! Seuraaminen tosi ilosta ja innokasta. Otettiin lyhyitä pätkiä, piti hyvin kontaktia ja oli nyt täysillä mukana. Peusasennot oli hyviä, ja paikaltaan tehtiin oikeelle käännöstä. Nyt pitää alkaa tekeen täykkäriä ja vasempaankääntymistä. Palkkailin suusta ja pallolla. Luoksetulo hieno, vauhti luoksareita otin. Nouto myös hyvä, jospas sitä joskus sais sen luovutusasennonkin.

Assi ja äiti teki jotain ja mä tokoilin myös Elviksen kaa, hirveetä räksytystä aluksi ja vähän kentälläkin, se pitää ottaa pois. Ihan jees Elviskin teki, imuttamista ja maahan menoa, keskittyä voisi paremmin, mut nyt pitää alkaa senkin kaa käydä kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa paikoissa tokoilemassa. Huomenna Neran kaa ehkä vielä viestiä tai jotain muuta kivaa =).