Eilen pyörähdettiin siispä Kokkolassa. Bortsuja ilmoitettu 26 kpl ja narttujen junnuluokassa kaks joista toinen sai EH, ja Nera Erin ja voitti narttujen junnuluokan tälläsellä arvostelulla:

Nice type with very nice head and proportinos. Beatiful neck, lovely angluted oth ends. Good topline and group. Nice bodyproportinys with enouch droppng for her age. Nice bones. Very easy mover.

Tuomarina toimi Stelios Makaritis. Yritin suomentaa (huom, yritin) mutta, jätän sen mieluusti jollekkin kielitaitoiselle ihmiselle.... Nera esiintyi oikein kivasti ja juoksi kans. kun tuomari vätylöi meidän kohdalla niin pitkään niin meinas neitiä alkaa pitkästyttää poseraaminen. Parasnarttu kehässä ei sijoittettunut, turkin ero oli niinkun pikkusen lyhempi kuin muilla... Kokkolassa oli myös juniorluokan koirille bis kilpailu. Nera hävis urokselle, joka oli kyllä tosi komea... Onnea menestyneille!

Tänään tultiin Rokualta hiihtoleiriltä. Neran kaa käytiin vaeltamassa aamulla n. 15 km, kyllä tyttö olikin sen jälkeen väsynyt! Otettiin tokoa pihassa vielä vähän tokoa, ja oikein mukavaa =).