Laitetaampas ylös mitä ollaan parina päivänä puuhailtu :).

Maanantaina, Julia&Milla tuli meille ottamaan tokoilua, vaikka ensin oli tarkoitus mennä koululle, mutta sielläoli niin paljon muuta porukkaa... Neran kanssa alotettiin ja otettiin seuraamista. Ihan yllättävän hyvää, tiivistä, iloista ja piti taitavasti kontakti. Tätä otettiin ihan lyhyitä pätkiä, joista kunnon palkat. Muutama päivä sitten treenasin Nepen kaa sivulle menoa ja olemista, kun mielestäni oli roimasti parantamista. Ja yllätys kyllä (tai, mikä yllätys se on, Nera on bordercollie ;D) kaikki perusasennot oli tosi kivoja. Lopuksi otettiin luoksetuloja, yks ei malttanut istua pätkän vertaa, joten Julia piti sitten kiinni, niin saatin oikeet vauhti luoksetulot. Sitten tarhaan riehumaan, kun neuvoin Juliaa ja Millaa.

Tänään kun lähin hakeen postia, otin koirat mukaan ja mentiin potkurilla (huom! potkurilla). No, aluksi molemmat tepsutteli rauhassa, sitten Nera sai tietty leikki puuskan ja Assi yltyi siihen. Eikai siinä, yrittää jarruttaa parhaansa mukaan, hirveessä vauhdissa jäisellä tiellä. No, mutkassa lensin potkukelkan kaa ojaan (tietysti mahalleen), onneksi oli lunta pehmukkeena ;)). Oli Neralla hauskaa, et wow, äiskä tekee vautsei hyppyi ton hökötyksen kaa lumihankeen :)!

Löysin mellakan blogista Neraan aika sopivan koirien horoskoopin.

"Oinas"

Oinaat ovat pyrkijöitä; ne ovat valmiita kokeilemaan uusia kohdalle osuvia asioita. Surullista kyllä niillä on vain vähän kestävyyttä ja siksi niiden kunnian himoisista harvoin syntyy tulosta. Oinaat ovat hauskoja seuralisia, mutta paras varaantua kärsivällisyyteen. Elämä oinaskoiran kanssa voi olla melkoista mellakkaa,  joten voit sanoa hyvästi herttaislle somistuksille ja sisustukselle. Oinaan itsenäinen luonne voi välillä rassata, mutta koiran rajaton rakkaus korvaa kaiken.   :))).