_smaller.jpg

(kaikki kuvat: http://www.borderkees.kuvat.fi/kuvat/Kes%E4%E4+2010/)

Jeps, oltiin lomailemassa torstaista lauantaihin Oulujärvellä koiruuksien kaa. Minä ja Nera nukuttiin neljän hengen teltassa ja silti Nera kuorsas mun päällä... ;). Valjasjengillä (=kessulaisilla) oli omat yksiönsä, boksit, mutta taisivat silti nukkua yönsä sistiloissa. Käveltiin Neran kaa pitkin metsiä ja rantoja ja ihanan kuuliainen otus tuo on, vaikka juoksusta alkaa pahimmat päivät olla käsillä. Ja miten fiksu tuo onkaan, jos joku kummallinen (esim. vedessä heiluva muovipussi) kummastuttaa, niin kaks sekunttia aikaa muristaan ja ihmetellään sitten juostaankin jo päältä. Ja koko karvaisella porukalla oli varamsti hauskaa viettää ulkoilmaelämää lenkkeille ja lomaillen.

_smaller.jpg

_smaller.jpg

Elvis osottautui oikeeksi vesihirmuksi, tai pikemminkinkin vesikaniinkisi, loikki ja pomppi matalikkoa. Eka reaktio vedetä oli: "Jipiii, megasuuri vesikuppi!" Itse uimatyylissä olisi ollut ehkä hieman petrattavaa, kun pari kertaa ajautui syvemmälle, niin räiskytti etutassuilla vettä korkeassa kaaressa ilmaan. Herra oli niin veden luomoavasta kimalteesta hurmioissaan että lopputulos oli tämä:

_smaller.jpg

Vähän siveellisempiä kuvia Pikku Ee:stä (huom, vähän :D).

_smaller.jpg

_smaller.jpg Elviksestä valuu joki.

Elvis on niin mielettömän kuvauskellinen siitä saa ihan loistavia tilanne kuvia :D. Jalan nilkutuskin onneksi loppui. Assikin pääsi pulikoimaan, omalla tyylillään, eli tassupohjaa porskuteltiin. Vähän Assin uintia piti kuitenkin rajoittaa, kun pissatulehduksesta ei ole kauan joten Assi tyytyi hiekka kylpyihin. Muuten Assia ois ollut hyvä uittaa, kun turkin kuivumisessa ei ois kauan kestänyt.

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg Jengi majoittui näin. Tosin, Nera oleskeli suurimman osan ajasta irrallaan.

Tänään mentiin sitten ottaan viestiä ja esinettä Neen kaa. Tehtiin kaks kaistaletta ja esineinä puukontuppi ja hanska. Nera hoiti molemmat hienosti, tehokkaasti ja tarkasti, liivit ei ollut päällä. Esineet löyty nopeasti, ja luovutuksen vauhti oli kova. Viestissä oli pisin matka mitä on ollut n. 100m. Juostiin 5 pätkää, ja kyllä toi on vaan mainio, siis sairaan nopee ja juoksee tosiaankin sen minkä kintuistaan pääsee! Ja koko ajan hirvee into lähtä toiselle, tässä on hyötyä Neran halusta pitää lauma koossa.

_smaller.jpg

Jops, nyt vaan ootellaan et juoksut loppus niin pääsis tottista ja agia ottaan, ilmotin sen Ouluun ja Kokkolaan agikisoihin, glunks. Niin, ja Elviksen tokoilu on ihan  rempallaan, pitää ryhdistäytyä siinäkin suhteessa. Ja mejää sille pitäs keretä vetämään ja ja.... Monenmoista. Onneks reissu oli sille hyvää sosiaalistamista, oli paljon koiria ja ihmisiä. Tein myös tonne sivulle meidän tapahtumakalenterin.

_smaller.jpg