Ei ole tullut vähään aikaan kirjoitettu mitään kun ei ole paljon muuta tehty kun lenkkeilty ja pieni muotoisesti tokoiltu ja temppuiltu sisällä, kun Neran juoksut on parhaimmillaan ja Assi on siitä aivan innoissaan... Tässä jotain eilisen treenailuja:

Seisomista: Otin kosketusalustan (hiirenmaton) avuksi. Tein niin kun Tie Tottelevaisuus valioksi-kirjassa neuvottiin, eli käännyin siihen eteen ja oikee käsi syötti namin. Tuo onnistu tosi hyvin, ei yritystäkään mennä maahan/istua. Sai peruuttaakkin pikku matkan taakse päin. Ja nyt on kyllä tuossa korkea aika vaikeuttaa seisomista!

Noutoa ollaan myös otetteu lelulla ja kapullalla. Kapulalla onnistuu parhaiten niin että käskee Assi ottaa kapula suuhun ja kehua sitä, niin tietysti että Nera näkee ja on tulla hulluksi;). Sitten kun Neran käskee ottaa kapulan ja voi että on siistii, kun saa kapulan mut Assi ei! Mustasukkisuudella on hyviäkin puoliaHymy.

Toissapäivänä käytiin ulkona ottaan toko hyppyä. Heti kun oli hypännyt ja kääntynyt sanoin "seis" ja heti palkka. Tuokin alkaa luonnistua jo hyvin.