Nyt ois varmaan taas sopiva hetki kattoo mitä kuluneessa vuodessa on saanut aikaan, ja mitä vois tavoitella ens vuodelta. Saavutukset ensin.

Assi: Assi saavutti TK1 koulutustunnuksensa huhtikuussa Vaasassa, ja samoissa kisoissa sai tittelin keeshondien rotumestari 2009! Nuorten sm;issä Varkaudessa Assi kisas esimmäistä kertaa avoimessa 3- tuloksen verran ja sijoittui toiseksi. Kemissä kesällä Assi nappasi ekan SERTinsä ja oli VSP.

Nera: Meidän tavoitteet tais mennä aika pahasti metsään? Treenailtiin kovasti, jälki on melkein kisa kunnossa, tokon alokkaan liikkeet osaa, kunhan vain oppis käyttäytymään kisatilanteissa.... No saatiinhan me tietysti se eka SERTi myös Neen kaa!

tavoitteet sit:

Assi: Assilla ei oo ens vuodelle suurempia tavoitteita, muuta kun saada 6 tervettä pentua maailmaan (äiti haluaa että niitä on ehdottomasti kuusi ;D). Avoimeen ehkäpä pentujen jälkeen kisaamaan, ja jos sieltä sais ykkös- tuloksensa?

Nera: Laitetaampas Neralle viime vuoden tavoiteet. Eli TK1 ja BH on nyt jo pakko saada! Avoimenluokan liikkeet opetteluun, ja jos nekin saatas ruotuun? Agia otettaan luustokuvien mukaan, ja ilmeisesti helmikuussa ois tarkoitus käyttää kuvissa. Esineruutu ja pk- tottis kisa kuntoon ja jos sitten 2011 pääsis jälkikisoihin...?

Assin kaa käytiin aamulla proge- testissä Oulaisissa. Huomenna saadaan sitten tulokset. Ja ketkä sinne astutusmatkalle lähtee, on vähän auki, et jos Assii pitää jo huomenna viedä sulhon luo Jyväskylään niin sitten minä, koska äiti ei saa vapaata töistä. Mut jos vasta keskiviikkona, niin sit mä jään Neran kaa kotiin ja äiti ja Assi lähtee reissuun.