Koko jengin kanssa tokstoksoilemassa kentällä. Häiriötäkin oli kolmen muun koiran verran, joten tehtiin Elviksen kanssa alo:n liikkeiden tasotarkastuksen, yhdellä välipalkalla, p-makuuta lukuun ottamatta.

Paikallaolo: Palkkasin minuutin välein. Paljon häiriötreeniä tähän, Eetä ahdistaa hirveesti maata välissä. Yhteensä 4 min. paikalla oloa. Tämän jälkeen Elvis hetkeksi autoon ja Neran kanssa liikkeitä.

2X Seuraaminen: Paljon häiriötä, hyvä että mahduttiin mitään seuraamista tekemään, kun oli paljon muita koiria. Liian läheltä mennessä otti vähän häiriötä. Hyvä vire, täyskäännökset saisi olla tiiviimmät, ja vasempaan käännös tarvii vielä treeniä! Palkka näiden jälkeen.

Maahanmeno: Ok, ei sen suurempia ongelmia.

Luoksetulo: Istumisen jäämiseen treeniä! Karkas tästä juomaan, kun en muistanut kentälle mennessä juottaa.

Hyppy: Pitää harjoitella vierailla esteillä, uusi este kummastutti.

Eikait siinä, paljon tarvii vielä varmuutta ja hiontaa, aika epäsiistiä vielä paikoin. Niin, ja seisominen kuntoon! Onhan tässä vielä 23 päivää armon aikaa. Onneksi tärkein, eli asenne touhuun on kunnossa :). Nera teki lyhyet ja ytimekkäät treenit, muutama pätkä hyvää seuraamista, luoksetulo ja Aan kontakteille treeniä hyvällä vireellä.

Agiliitelemässä käytiin Neran kanssa maanantaina. Voi jestas mitä sooloilua! Sai/joutui riekkumaan esteiden kannon ja rataan tutustumisen aja tolpassa ja keräs aivan hirveet kierrokset. Kiinni oleminen ei todellakaan sovi Neralle, mutta minkäs voi, kun ei ole autoa mihin laittaa. Ei mitään tolkkua missään tekemisessä, tosin ratakin oli niin vaikea, etten osannut sitä mitenkään ohjata. Ärsyttää olla niin huono ja hidas ohjaaja! Jospa seuraavat liitelyt taas jo vähän sujuvammin...?