Eilen siis ohjelmassa koko porukalla BH-treenit Maijulla. Meidän koirista Eeppa aloitti:

Uusi paikka ja uudet ihmiset +koirat oli Elvikselle tosi hyvää häiriötä, eka imutus oli aika rauhatonta. Sivut pyrkii menemään maahan, ei oo varmaankaan mennyt sille maahan menon ajatus jakeluun. Pitää nyt tehdä peusasentoja. Ekaa imuttelua lukuun ottamat muut oli oikein hyviäja loppuun tehtiin niitä Ee:n mielestä ihania maahan menoja. Ja rätillä leikittiin rajusti, purukalusto alkaa olla mukavasti vaihdettu.

Pari koiraa välissä ja Neran vuoro. Nepe ekaks paikalle makuuseen ja Friida teki liikkeitä. Yhden kerran nousi, mutta ihan ymmärrettävää millonhanme viimeks ollaan otettu noin pitkä ja häiriöinen paikallamakuu? Nera teki liikkeet aivan superisti. Kaks n. 25m suoraa seuraamista tosi makeita. Maahan meno ja luoksetulo myös mainoita, maahan oikein paiskautuu. Eteen tuli istumaan tiiviisti ja kutakuinkin suoraan. Siitä sitten vielä loppu riehumiset ja autoon.

Assi oli vika koira, juoksutkun sillä on vieläkin päällä, kohta sillekkin pitä varata lääkäri aika ei tää oo enää normaalia. Assi teki tokon avoimen liikkeet kaikki tosi mallikkaasti, kaukkareissa liikkuu aavistuksen ja noudossa pureskelee kapulaa, jota ei varmaan saada ikinä pois, mutta kyllä tuolla noudolla seiskan varmaan saa, kun ei siinä muuta vikaa ole. Assin seuraaminen on vallan mallikelpoista, tosi hyvä kontakti jne.

Elviksen tempauksia pitää tietysti taas mainita että voi sitten vanhana muistella; "se yksi kovapäinen koiran pentu...sitä ja tätä..." :D. Eli Elvis ei sittenkään ollut oikein tyytyväine mätsäreiden neljänteen sijaansa ja kävi reippaana poikana hakemassa ruusukkeen mun pöydältä ja silppuamassa toditusaineiton siitä että se on joskus ollut vain neljänneksi paras koira :D. Show miehelle kelpaa vain paras.