...Ja historia toistaa itesään.... Nera oli tullessa vähän muissa maailmoissa. No sain herätettyä siitä henkiin samanlaiset kivat työskentely fiilikset kun Kärsämäellä. Mutta sitten kuinkas kävikään:

Luoksepäästävyys: 8

Paikalla makuu: 0

Seuraaminen kytkettynä: 5

Vapaana seuraaminen: 0

Maahan meno seur yht: 6??!

Luoksetulo: 7½

Liik. sesomien: 5½

Hyppy: 8

Kokonaisuus vaikustus:6

yht. Huimat 85,5 ja oltiin alokkaan vikoja....

Arvostelu oli tosi tiukkaa ei kovin monessa oikeessa kisassakaan oo noin tiukkaa. Luoksepäästävyyttä pitää alkaa harjotteleen. Paikalla makuussa tuoMari unohti laittaa kellon käyntiin, niin p- makuu oli pitempi ja Neran vierus toveri lko olla levoton niin Nera ajatteli et voi kiva, nytkö saa leikkii! Teki vierus toverille kumarruksen, mutta meni oikein nolon näköiseksi kun karjasin et; NERA! Sit se meni sen näköseks, et hups, unohtu!

No kun mentiin uudestaan kehään, Nera oli taas et joo, EVVK. Kiinni seuraamisessa pätkän seuras, mutta alku ja loppu oli kamalaa!!! Irti seuraamisessa ei seurannut ollenkaan niin tuoMari keskeytti. Maahan menossa (jonka jälkeen alko hieman piristyä)otti kahdesta nousemis käskystä neljä pistettä pois eli 6Yllättynyt. Luoksetulossa, oli kiva vauhti mut kun sanoin sivu, meni eka maahan ja sit vasta sivulle. Liikkeessä seisomisessa annoin käsi avun, ku muuten ei ois tehnyt. Hypyssä jouduin antaan kaks hyppy käskyä ja meni aika kauas seisoon.

En tiiä mikä sillä on kun kehän jälkeenkin keskellä kaikkea hulinaa tekee nätisti ja innokkaasti ja on sitä normaalia Nepeä. Tai sillä on joku esiintymis kammo. Pitää alkaa treenata isoilla kentillä ja pyytää sinne yleisöä. Osallistuttiin vielä ToTo- juoksuun jossa neiti pinkaisi Kakkoseksi. Ite en paljon kerennyt kattoo kun piti juosta alta pois, mutta sivusta katsottuna oli ollut yhtä lentävää matoa. Matka oli varmaan joku 40 metrii ja aika 6.35 sek.

Assi osallistui avoimeen luokkaan ja sijoittui kolmesta koirasta 2! Seuraaminen oli pitkä ja kontakti välillä vähän herpaantui. Muuten kuvasti hyvin Assia:

Paikalla makuu: 8 (pitää kysyy äitiltä mistä 2pinnaa pois kun ite en huomannut mitään)

Seuraaminen: 7

Liik maahan men: 8 (sama juttu kun edellisessä, eli kysyn äitiltä)

Luoksetulo: 5

Liik seis: 7

Nouto: 6

Kaukkarit: 0

Hyppy: 0

Kokonaisuus vaikutus:9

Assin tekeminen oli oikein kivan näköstä ja häntä vaan heilu :). Luoksetulossa ei ois saanut käyttää kuin käsi merkki tai suullista käskyä mutta eipäs tätä tiedetty niin siitä 5 pinnaa pois, niin ja takajalat vain oli merkkien välissä. Seisomisessa valui hieman... Noudossa piti antaa kaks käskyä ja ei istunut kapulan kaa. Kaukkareita ei tehnyt ollenkaan. Hyppyssä on jäänyt alokas luokka päähän heilutti iloisesti häntäänsä ainakun sai käskyn hypätä :). Hyppäs sitten neljönnellä käskyllä.

Eilen käytiin katselemassa Kessun pentuja ;) Kaikki kessut (pennut mukaan lukien) oli niin kun tuplasti rauhallisempia kuin Assi. Ei ollenkaan samanlaisia hökeltäjiä. Kuvia naperoista:

KessunPennutym006.jpg Tihulainen

KessunPennutym036.jpg KessunPennutym047.jpg KessunPennutym056.jpg Vuokko

KessunPennutym057.jpg KessunPennutym060.jpg KessunPennutym069.jpg Olen hurja Keeshond. Puraisen jalkani IRTI!

KessunPennutym070.jpg KessunPennutym073.jpg KessunPennutym079.jpg Voukko KessunPennutym123.jpg KessunPennutym138.jpg KessunPennutym139.jpg KessunPennutym127.jpg KessunPennutym144.jpg pentujen isoisä

KessunPennutym173.jpg Jos oon tarpeeksi hyvässä piilossa, mua ei ehkä löydetä, eikä mun tarvii mennä sisälle!

KessunPennutym034.jpg KessunPennutym082.jpg Voukko