Assi oli tänään Ii-salmen tokokisoissa. Tämmöset pisteet tuli:

Tuomari: Erkki Shemekka

luoksepäästävyys: 10 

Paikallamakaaminen: 0

seuraaminen kytkettynä: 10

seuraaminen taluttimetta.: 9

maahanmeno seuraamisen yht.: 8

Luoksetulo: 10

Seisominen suraam. yht. : 8 ½

Estehyppy: 8

kokonaisvaikutus: 9  Yhteispisteet; 154   2-tulos

Muuten hyvät pisteet mutta paikallamakuu!!! Hienosti meni ekalla käskyllä, mutta kun äiti otti muutaman askeleen,  Assi ponkaisi käpälä mäkeen....  Kytkettynä seuraaminen oli hieno kuten näkyy :) . Maahan meno seurm. yht. muuten malli suoritus mutta oli noussut sivulle vasta toisella käskyllä , tuomarikin voihki ääneen.

Mä jäin Neran kaa kotiin, kun Ii-salmessa ois mennyt koko päivä. Neran kaa on touhuiltu ja tokoiltukkin jounkun verran kun virtaa on riittänyt. Kapullaa opetin pitämään suussa, on sitä vähän harjotellutkin. Meillä on cockeri ajalta tosi kiva ja pikkuinen kapula joka on Neralle just hyvä. Se meni kivasti. Sitten otin lelun kaa seuraamista, kääntyilin paljon, sain tehtyä täyskäännöksenkin jota ei oo paljon ollenkaan menty. Hyvin meni :). liikkeen päättyessä istumista pitää alkaa työstään, kun ei tahdo istahtaa muutakuin erillisellä käskyllä.

Ompas blogin kirjottelu jäänyt kun on ollut paljn hommaa... Pentu- kurssi 6 kertakin on mennyt, eikä siitäkään oo saanu kirjotettua!!! Myös agility treenit ja kaikkee. Tulipas tästä kirjoituksesta pitkä! En oo ennen kirjottanutkaan vuodatukseen näin paljon.