Pyörähdettiimpäs Neran kaa mätsäreissä Oulaisissa, onneksi kukaan uros ei tuntunut olevan kiinnostunut siitä, joten emme ilmeisesti häirinneet ketään :). Elviskin oli tursiteilemassa ja voi hvä häkkyrä kun piti kova äänisesti ilmoittaa itsestään mennessään. No kun tervetulo sinfoniat oli saatu päätköseen jätkä oli sangen hyvä käytöksinen.

Nera oli ihan super parhaalla tuulella, oli iloinen, heilutti koko ajan häntäänsä, kiehnäsi jaloissa ja makoili selällään keskellä tapahtumaa =). Otettiin sivua ja leikittiin vähän, ihan pikku pätkän seuraamista, oli ihan jees. Aamulla heittelin palloa, niin teki kotona taas parasta seuraamistaan :). Mutta siis, oltiin isojen viimeisessä parissa ja saatiin punainen nauha. Parina seropi, jota Nera päätti alkaa vihat hetin nähdessään, vaikka muuten oli sosiaalisella tuulella.

Punasten kehässä sitten aloitettiin neljännestö sijasta ja kun ykkönen julistettiin tuomaria lainatakseni; "Ja ykköseksi sijoittuu iloinen pikkuinen bordercollie joka suorastaan palovoo emäntäänsä." Palvoo? No joo, esiintyihän se sievästi ja oli iloinen Cool .  Bis- kehässä Neraa sitten alkoi jo väsyttää koko homma, ja tarjos istumista. Ei sitten sijoituttu bis-kehässä. Hyvä fiilis jäi, Neran esiintyminen oli parin kaa ja punasten kehässä normaalia varmaa ja nättiä :). Hyvät palkinnot oli, saatiin Finlayssonin pyyheliina ja muuta mukavaa. Blogin ulkoasu on tällähetkellä karmea, en tiedä miks tommosen heitti. Uusi blogipohja tulee varmasti jossain vaiheessa!