No joo, ei me otettu tottista eikä uitu vesisateessa... Mut aamulla (jolloin paisto aurinko) mentiin taas pellolle ottaan tottista Timon kaa. Seuraamista otin aika vasempaan kääntyen neliötä. kulmien välit oli about 15 metriä. Seuraaminen oli ihan hyvää, kulmissakaan ei muistaakeseni ollut propleemaa! Palkkailin lennosta ja taas kerran loppua kohti seuraaminen vaan parani! Istuminen oli hyvä, käsimerkin avulla pyörähdin siihen eteen. Timo sano et aikaa ja matkaa saa alkaa pitentämään. Luoksetulossa jätin istumaan. Kovalla vauhdilla tuli vähän väljästi eteen (mutta ei siis törmännyt, jos eteen tulosta jotain sanottavaa positiivistäCool). Sitten nouto. Heitin aika pitkälle. Toi hienosti suoraan käteen ilman mitään kunnia kierroksia. Noudossa on edistynyt hienosti! Hyppynoudossa ei sitten olla edistytty senkään vertaa... Kun mentiin esetteelle nuuski vaan niitä halkopinoja. Lopulat sain sen noutamaan patukkaa. Eteenmenossa ei taaskaan löytänyt patukkaa ja sitten kun otin uudestaan niin sekoili jotain niin vaihdettiin jalkapalloon. Se oli hieno. Lopuksi paikalla makuu. Oli varmaan joku reilu 2 min olin puolet selkä koiraan päin.

Kohta lähdettiin kaverini Veeran ja Nelli- labbiksen kaa käymään kylällä ja agility kentällä (jonku 6km päässä). Mennessä käytettiin koiria uimassa järvessä. Tai no, ne kahlas kun siinä just oli matala kohta. käveltiin pitkin kylää totuttautumassa kaupunkilais elämään.

 Sit mentiin sinne agi kentälle. Nellille oli rata (kaks hyppyy ja putki) aika vaikee mut Neralle ehkä vähän liian helppo ja ollaan ennenkin menty se, mut se on kahestaan niin helppo raahta vaan vähän estitä. Tehtiin myös toinenkin rata. Neralla oli taas vautii mutta nyt ei kyllä jaksanut kuunnella ohjausta joillakin radoilla mut jotkut oli ihan hyviäkin. Reuna käyttäytyminen oli kyllä ihan hirveetä, just kun oon aatellut et se on rauhottunut ees vähän. Kun oltiin alotettu melkein heti alko sataan. Mut sato niin vähän et ei haitannut. Sit kun lähettiin alko sataan vettä ihan tosissaan. Pysähdyttiin mäkirinteen koulun pyörä katokseen pitään sadetta ja kun puolentunnin päästä vähän hellitti mentiin abc:lle ainoalle katoksen alla olevan pöydän luo juomaa kakaota. Äiti otti meidät kyytiin töistä tullessaan.

Ja rauhallisena tyyppinä Neran luulis makaavan reporankana tassut taivasta kohden? Mitä vielä! Hirvee villi päällä jahtaa kärpästä! Koko päivä juostu ympäri maailmaa, no, se on bordercollie, sitä saa mitä tilaa! Tai ehkä se on vaan yli väsynyt...