_smaller.jpg?hash=52324

Tän kuvan eteen on sitten tehty hommia hikihatussa! Assi ei ois millään malttanut pysyä paikallaan tai katsoa oikeaan suuntaan. Sääkään ei suosinut ja gimpin kanssa olen värkännyt ikuisuuden kuvan parantamiseksi ja silti toisen koneen näytöllä tää ei enää edes näytä hyvältä :D. Mutta on sentään jonkulainen viritelmä.

Mitään suurempia ei muuten olla tehty. Lähinnä ollaan opeteltu Neran kanssa temppuja, sillä olemme löytäneet naksuttimen syvimmän olemuksen. Nera rakastaa oppimista, sitä että vihdoinkin naksahtaa. Samalla ollaan vähän naksuteltu seuruuta, paikkaa korjailtu taaemmas ja muuta kivaa. Eepulle ei naksuttimella saa ollenkaan samanlaista vaikutusta. Siis että pitäisi itse keksiä mistä se naksu tulee? No way!

Temppujen lisäksi mulle on iskeyt lenkkeily innostus. Aah, tänään alkoi joululoma niin voidaan viettää kaikki päivät metsässä rymyten :). Niin, ja vuodatus päätti, että todellakin muutamme blogspottiin, ei tää anna liittää kuvan osoitetta, tuohon "lisää kuva" palkkiin (eli siis kirjota ite). Koitan joululoman aikan tehdä ulkoasun, niin päästäs muuttamaan. Pari kuvaa vielä Eepusta ja Neposesta:

_smaller.jpg?hash=51957

_smaller.jpg?hash=51887 (<- Eepun syvin olemus: Moi, mää oon Elvis. Kuka sää oot?)

_smaller.jpg?hash=51924