Aamulla oli kestohanget ja lähdettiin koirien kaa heti 8 hiihtämään! Aurinko paisto ja linnut visers...

Just tultiin koiruuksien kaa pihalta tokoilemassa. Vasta painoksi koululla huonosti menneile treeneille, Nera loisti. Aloitettiin paikalla makuulla. Laitoin Assin eka ja Neran sitten viereen. Nera rupes aluksi rapsutteleen ja kävin kieltään. Sen jälkeen makas kun tappi, molemmat koirat samassa asennossa, vasen jalka hieman kierossa ;D. Kävin palkkaan kahesti 30sek ja viimenen pätkä oli n. minuutti. Käskin pitkstä aikaa istua, ettei unohdu. Nousi hyvin. Assin paikalla makuussa ei moitittavaa.Sekin saa häiriötä kun Neraa käydään palkaamassa mut sitä ei ja kun seon niin ahne...

Sitten Neran kaa hiottiin seuraamisen liikkeelle lähtöä koska siinä ei pysy kontakti. Eka pidin oik.kättä mahan päällä (jossa nami), mut kun tajus sai pitää normi paikassa, fiksu tyttö;). Sitten maahan menoja. Nera yllätti iloisestti isolla I:llä, nyt saa kävellä jo ihan normaalisti käskyn käydessä! Keskiviikkonahan vielä meni maahan vasta kaksois käskyllä h-i-t-a-a-s-ti. Luoksetulossa istui vinoon. Toka kerralla sitten vedin siihen eteen. Tuli Kevyellä ravilla, vaihteeksi pitäs ottaa taas vauhti luoksetuloja.

Assi seuras aluksi huonosti jätätti ja teki temppujaan, mutta kun vaadin niin alko onnistua. Sitten tehtiin vähän temppuja. Jalkojen välistä pujottelua, Assin itse keksimää kieppiä ilmassa (eli siis hyppää ilmaan, haukahtaa, ja pyörätää yhtä aikaa ->näkemisen arvoinen ;D) ja kierimistä. Aluksi ei muistanut ja tarjos kaikkea mahdollista, eli yrityksen puute ei vaivaa!

Sitten mentii kestohangille leikkiin, kuvia en omaksi raivoksi saanut kun en oo saanut ladattua kameran pattereita!!! No pää asia että tytöillä oli hauskaa vetää pitkin peltoa.