Eipäs mitään suurempia ole tullut tehtyä, Elviksen palleista turvotus on jo hiukan laskenut, mutta vielä kyllä ovat selkeästi turvoksissa ja kipeät. Lääkkeeksi on saanut pelkästään antibioottia, joka ei aiheuta allergisia oireita. Ja rasvailtu ollaan myös, joten jospas tää tästä alkais parantumaan. Laskin tässä äkkiä että meidän kolmikolle on kertynyt tänä vuonna yhteensä 13 eläinlääkärikäyntiä o.O'! Ainakin ollaan osaltamme maksettu ell:ille palkaa, todettua että täällä korvessa keskellä ei mitään, ei ainakaan yhtään eläilääkäriä sillon kun sitä tarvisi.

_smaller.jpg

Neran kanssa on opiskeltu kosketusalusta varmaksi ja kokeiltu erillaisia alustoja, opeteltu kiipeämään laatikon päälle ja jumppaamaan siinä sekä tietysti noutoa on yritetty oppia. No mutta ehkä sekin vielä jonain kauniina päivänä. Pyykkikonetta ei ole päästy tyhjentämään, kun kone meni rikki! Eilen illalla tuli uus tilalle, nyt mun pitää opetella eka laittamaan se käyntiin :). Pari hauskaa ja nopeaa treeniä ollaan myös tehty, mitkä oli Nerasta tosi hauskoja, eli sellasia lisää!

_smaller.jpg

Elviksen tokoasioiden omaksumiskyky ei voi olla ällistyttämättä mua päiväpäivältä enemmän :O. Ja treenimäärä on käytännössä katsoen 0. Paikalla olossa jaksaa tököttää jo hyvän tovin (ruokakupin ääressä istuu niin kauan, että olen jakanut A:lle ja N:lle eka ruoat, ja sitten pikkuherra pääsee vasta kupilleen, "ole hyvä" -kehoituksella) ja seuraaminen on aivan pro, paitsi se vasempaan kääntyminen, jonka näköjään onnistuin opettamaan myös Elvikselle ongelmaksi...! Treenattiin maahanmenoseur. tyyppihän päätti näyttää ettei se enää mitään apuja tarvii ja tehdä pätkäytti ihan 10 maahan menon. Piti siinä vähän aikaa siinä kattoo suu auki ja sanoo; "oho."-> bileet B). Ja kuinkahan paljon me tätkään ollaan treenattu. Ihme mies :).

Niin, ja sellaisia muutoksia on tullut, ettei Elvis lähde taistelemaan junnu voittaa -tittelistä messariin, koska reissu helpottuu monelta kantilta huomattavasti ja on se 55€ kova hinta muovinauhasta. Äiti menee lauantaiksi kehäsihteeriksi ja Oulaisista junalla mennään perjantai aamuna Kaijan, Tarjan ja Veeran kaa :).

_smaller.jpg Seinäjoen tuliaiset, kuva vähän myöhässä.