Eli siis, maanantaina käytiin kylällä tokoilemassa, tai otettiin bh kokeen omaisesti. Meni kyllä ihan perseelleen. Paikalla pysyi hyvin, ja alku seuraaminenkin ihan ok, vähän haahuiluja henkilö ryhmässä. Irtti seuraaminenkin alko ihan ok, ja sit vähän pökkäsin sitä vahingossa jalalla, ja siihen loppu Neran tekeminen. Piste.

Tänään sitten kotona. Alku loistavaa, kiva vire ja kaikenlla tavalla. Iloista seuraamista. Istuminen aika hyvä, vähän apuja. Maahan meno ok, ehkä vähän ripeämpi ois saanut olla. Luoksetulo oikein nopea, ja suoraan eteen. Otin lelulla noudon kun en jaksanut hakee kapulaa. Hyvä ja hieno luovutus.  Sitten lähin seurauttaan hyppyesteelle, hyvää seuraamista, mut palkkauksen jälkeen koko koira katos jonnekin. Ei kiinnostunut enää mistäään läähtti vaan X(. Tulis se kannuksen koulutus viikonloppu äkkiä niin tietäs että mitä mä oikeen teen väärin.

Mut mentiin sitten ottaan Julialle agiltyä, ja tulin siihen tulokseen että tää on _se_ Neran laji. Nera suorataan rakastaa tätä ja puututtiin meidän suurimpaan ongelmaan eli esteen takana odottamiseen. Ja kyllähän se siellä pysi kun vaan vaati. Tehtiin niin että 3 yppyä oli niinkuin portaikko, ja taknaleikkaamista ja kaikkea kivaa. Molemmilla oli tosi hauskaa, tää onnistuu =)