Jees, ja taas eilen aikasten ylös ja auton keula kohti Äimistä ja Näyttely kehiä. Aikasten piti lähtä siks kun äiti oli kehäsihteerinä. Bortsut alko vasta yhden jälkeen. Aamupäivä kului katsellessa tuttujen kehiä ja shoppaillessa (yllätys, yllätys ostin uuden bortsu t-paidan!). Sitten valmistautumaan kehään.

Junnuja oli tänään 4 kpl ja Nera oli ekana saadessan Erin! Siiten muut Nartut joista Neran lisäksi yksi sai Erin ja 2 muuta EH. Siinä vaiheessa olin kyllä tavoitteet täytetty ja olin tosi iloinen. Sitten, paras narttukehään (ajattelin et meidät kätellään eka pois). Kun tuomari käveli meidän ohi, olin et hei, eiks se kätellytkään meitä? Ajattelin et se palaa kohta takaisin ja kättelee meidät. No, me ollaan ykkösen siinä ja sitten Tuomari nostaa veteraanin ekaksi ja nosta sormen ilmaan ja sanoo: 1 meidän kohdalla kaksi sormea ja sanoo: kaksi. Siinä vaiheessa olisin voinut alkaa kiljua tai pyörtyä, tuijotan vaan hölmönä kehäsihteeriä joka ojentaa meille sinivalkoisen ruusukkeen! Me: PN2??!! Eli siis Nera nappas ekan Sertinsä!!!! Tuomari katsoi tarkkaan liikkeitä ja juoksutti paljon. Meillä on putki päällä, kummallekkin koiralle viikon sisällä SERTI!

Harmi kun Nera on syntynyt päivän liian myöhään, jos oltas oltu nuoretnluokassa ois saatu Cacibkin. Mutta ei ois kyllä voinut yhtään paremmin mennä tuolta kertakakkisen karvattomalta otukselta. Onnea kaikille muille menestyneille ja kivalle kilpakumppanille (jonka nimi oli ilmeiseti Lotta?)! Arvostelun kirjotan kun jaksan! Nerakin oli viikonlopusta tosi väsynyt.