Sunnuntaina siis kaksi strattia Kas:sin järjestämissä kisoissa Oulussa. Aamulla viiden aikaan ylös ja Sannan kanssa menoksi. Ja jotta kisapäivä alkaisi mahdollisimman hyvin, unohdin remmin pihalle! Onneksi kahden koiran ulkoilutus onnistui vuorotellen yhdellä remmillä :). Tuomarina oli Anders Virtanen. Eka rata oli hyppäri, ja meille ensimmäinen sitä lajia. Mietitytti, että mitenkähän ehdin minnekkään, kun ei ole kontakteja joilta saisin koiran kiinni. Mutta rata meni hienosti, kepeiltä kielto ja loppu suoralle lähdettäessä oli jo melkein varma että tehdään tulos, kunnes ... Renkaasta ali ja väärältä puolen takasi! Voi paska Nera, luulin että meidän rengas on varma! Möllikisoissakin rengas onnistui hienosti. Mutta jotain niin tyypillistä mun tuuria, toka vikalla esteellä hylky!

Toinen rata oli sitten agirata. Alku sujui hyvin, mutta Aalle mun ois pitänyt takaa leikkaamisen sijasta valssata ja koira kääntyi katsomaan mua ja putosi/hyppäsi ylösmenolta. Tästä pakkasekasin ja koira karkas putkeen. Loppu rata virheittä. Molemmat radat oli tosi mukavia ja helppoja ratoja, mutta tuli tosi vähän nollia tai tuloksia. Mukavasti järjestetyt kisat olivat myös, hienolla tekonurmikentällä. Nyt vaan lisää kisoja, eihän tää huonotuuri loputonta voi olla?

Elvis pyörähteli Norjassa Eri arvoisesti. Tuomari ei tykännyt Elviksen aavistuksen ruskehtavasta pohjavillasta. Nyt herra alkaa vaihtaa turkkiaan, ja jospa kaikki pentuvilla ja täten myös ruskea väri lähtisivät pois. Ens sunnutaina Elviksen kanssa onkin ne tokokisat, toivottavasti itse oon sillon terve, tällä hetkellä nenä vuotaa ja kurkku on kipee :(.