Eilen lähdettiin käymään Neran kaa jäljellä (mukana myös äiti, Timo, tätini, Maiju ja Friida saksanpaimenkoira. Jälki oli about 500 metriin pitkä ja oisko 15-20 minuuttii vanha. Laitoin Neran vähän matkan päästä jäljeltä ja hienosti otti sen. Maasto oli aika vaihtelevaa, alussa hyvää, sitten kaatuneita puun runkoja ja risuja, ja sitten taas aika hyvää ja sitten suopursuja ja muita kummallisuuksia, loppu oli kans hyvää. Oli myös pururadan ylitys ja ojia. Hienosti tyyppi jäljesti ja ekan kepin toi KÄTEEN!!! Jes, hyvä Neps. 3 keppi jäi, oli just niitten suopursujen lähellä. 4 kepin kaa menias jatkaa matkaa keppi suussa, huomasin kuitenkin että se otti jotain ja käskin näyttää mitä sillä on. Nera meni mukavan rauhalliseti ja tarkasti, vaikka tuuli kovaa ja liina sai olla melkein koko matkan löysänä.

Kotona otettiin esineruutua. Eka ja toka oli hyviä, nopeita ja joutu tekeen vähän hommiikin. Kolmas olikin Neralle sitten jostain syystä vaikee. Haki ja haki esinettä vaikka kuin kauan (jouduin lähettään kahdesti uudestaankin) ja lopulta sitten löysi sen :)!

Sitten otettiin vähän tottista. Otettiin bh- kaavion seuraaminen, ihan jees, kontakti ei tainjuut tippua kuin kerran. Mutta sitten... Istuminen ihan hyvä ja siitä piti jatkaa maahan menoon, niin jää seisomaan olin ihan että mitä??? No, ei sitten tahtonut mennä ei millään!!! Lopultakun suostu meneen lopettettiin siihen. Tänään otettiin Tokoa molempien kaa, eka Assin. Assilla muuten tosi loistavia suorituksia (luoksetulo varsinkin, pysähty just eikä melkein !!), mutta nouto ja kaukkarit ihan kamalat. Neran seuraamine aluksi kamalaa, mutta parani sitten oikein kivaksi mutta eiköhän maahan meno ongelmat jatku tekemällä seismoisia.... Seisomississa meni sit eka maahan voi aargh! Muuten ihan hyvin, ruokakuppi oli sitten palkkana.