Elämä jatkuu, vaikkakin ilman Ninniä... Aamulla tottisteltiin vähän, tai oikeastaan aika paljon, Neran ja Timon kaa. Otettiin lyhennetty bh-/pk- kaavio. Seuraaminen oli yhtä sikailua vaikka oli sivusta katsottuna ollut ihan hyvää, mutta musta se oli kyllä ihan karmeaa ja kontaktia ei jaksanut pitää koko aikaa (no siihenkin syy selvisi jälkeen päin). Sit istuminen. Kiitos seisomis harjoitusten seisoi eka. No uudestaan ja oli hyvä ja nopea, kontakti ois tosin voinut olla parempaa... Maahan menon taas seisoi, vaikka niissä seisomis harjoituksissa ei osaakkaan muka seistä.... Seuraava oli hyvä ennakoi pikkusen luoksetulossa, niin tein pari kertaa niin että makuutin sitä ja sit kävin palkkaan.

Noutoa treenattriin nyt lelulla, jotta saatas se istuun edessä sen kaa. Tehtiin saalis harjotuksii niin lopultahan sitten vahingossa pyllähtikin sen lelun kaa. Narupallon kaa otettiin vähän lisää seuraamista ja oli nyt aivan erillaista! Intoa ja kontaktia piukeana koko paketti. Eteen meno oli hyvä, nyt siellä oli narupallo jota ei näkynyt lähetteässä ja matkakin oli ihan oikeen mittanen. Häiriötäkin oli mummolan koirat ja ihmisiäkin oli mukavati katselemassa.

Se että miksi Nera oli taas vähän muissa maailmoissa oli et sillä on alkanut juoksut jotka huomasin heti treenien jälkeen. No, nytpä tuli treeni taukokin, kun ollaan nyt taas ahkerasti treenailtu. Illalla suuniteltiin et käytäs jäljellä mutta eipä käydäkkään. Ens viikonloppuna on näyttelyt Kokkolassa (kiva viedä sinne karvaton ja juoksuinen otus).... Ja seuraavana Kemissä jonne ne toivottavasti on loppunut.... Assi on myös pyörähtelemässä Kemin kehissä.