Mentiin agilitykentälle äitin ja molempien koiruuksien kaa treenailemaan hieman tokoo. Kenttä oli ihan sula niin oli kiva treenata - ja niin varmaan koirienkin mielestä.

Aloiettiin paikalla makuulla. Eka sesioskelttiin koiraperus asennossa niinkun kokeessa. Sitten jätettiin koirat. Mä menin eka kisa matkan päähän ja palkkaan. Sitten kolmen metrin päähän joku 45 sek. kaks kertaa. Koira makas aika rauhattomasti nuuski ilmaa ja katseli sivuille. Sitten kiepuin siinä koiran ympärillä ja potkasin sitä vahingossa niin nousi. Sitten kävin vuelä kisamatkan päässä. Nousi heti ekalla käskyllä! Assi makas rauhassa todella 10 arvoisesti.

Assi otti eka alon liikkeet. Seuraaminen irti ja kiinni oli vähän väljää ja kiinni seuraamisessa kontakti katkos pari kertaa. Maahan meno, luoksetulo, seisomine ja hyppy oli kaikki 10 arvoisia. Seuraamista äiti otti lopuksi hyviä pikkupätkiä.

Sit Nera. Neran kaa otettiin vähän kontakti juoksua ja lyhyitä seuraamisia. Seuraamiset oli kyllä tosi hyviä! Kontakti oli hyvää eikä katkonnut käännöksissä eikä missään. Oisko ottettu joku 6 pätkää. Sitten maahan meno. Oli kyllä kans 10 suoritus! Siitä sai tosi isot palkat ;). Kontakti kävelystä otettiin istumisen opetteluja. Ihan jees, kun ei niitä paljon oo otettu. Sitten seisominen. Koira pysähtyi hienosti, mutta suuruuden hullu emämtä tietysti pilaa kaiken kun ei käänny palkkaamaan! Toisella kerralla emäntäkään ei töppäillyt ;). Luoksetuloja ottettiin kaks kappaletta. Toisella kerralla juoksin karkuun ja toisella "normaali". Lopuksi vielä hyppy (koira alkoi jo väsyä).  Hyppäs hienosti ja seiso mutta kun olin tulossa viereen otti pari askelta. Tokalla kerralla palkkasin heti hypättyä.

Tosi hienosti Nera tekee kun ei ole häiriötä ja sittenkun sitä on niin neiti on omissa maailmoissaan... Häiriötä, pyydän ;)!

Assi otti vielä noutoa. Hyvin istuu vierellä ja menee hakemaan eikä pureskelekkaan, mutta puotta sen kapulan puolessa välissä! Useampaan kertaan äiti heitti kapulaa ja aina!