Vuosi on vaihtunut sitten viime potsauksen. Assi- raukka oli alkuillasta tosi hermona, läähätti ja etsi piilopaikkoja. Neraa ei vuoden vaihtuminen hetkauttanut tuttuun tapaan pätkän vertaa, ja Elviskin vain ihmetteli miks äiskä käyttäytyi niin sivistymättömästi. Vuoden viimeinen päivä meni Pyhäjärvellä hiihtokisoissa jonne Nera pääsi mukaan ja vähän leikittiin uudessa paikassa, kun en jaksanut sitten pyrähdyksen jälkeen sen kaaa mitään kummempia tottisteluja värkkäämään.

Mitäs muuta, koirat on lenkkeillyt ahkerasti, Nera on päässyt tyhjentämään taas pyykkikonetta (se on kyllä aivan bravuuri temppu, ja kertoo vähän tuon nopea oppisuudesta, alkusi kun ei uskaltanut laittaa edes päätään sinne) ja Elviksen kanssa treenattu hieman tamminäyttelyihin. Nera pääsi eilen kylpyyn (Nera rakastaa uimista, mutta on oikea pesuallergikko...) ja Elviksen vuoro oli äsken. Pesutilanne itsetään sujui rauhallisesti, mutta kun pääsi kylppäristä pois,- hmm.... ehkä pieni muotoinen hepuli pitkin kämppää ja Nera juoksi raivona perässä että pääsis komentamaan hävytöntä pikkupoikaa :D.

Niin, ja jotain niin luksustakin täällä käpykylässä on tapahtunut, että maaliskuuhun asti treenaamme näillä näkymin sisätiloissa, huippua! Käytiin tänään kennelseuran porukalla kattelemassa paikkaa ja hyvältä näytti, kunhan saadaan matot lattialle :).