Assi kessulainen täytti tänään 5 vuotta! Hurjan isolikka! Yritän saada synttäri sankarittaresta tänne viimeistään torstaina kuvia, kun alkaa 4 päivän vapaa, zipii! Ja loppu viikoksi on luvattu ihanaa ilmaa, joten ulkoillaan varmasti koirien kaa paljon. Mutta laitetaampas kuva ihan pikku Assi- kakarasta:

assi2009.jpg En nyt pika selauksella parempaa löytänyt prinsessastaNolostunut. Hurjaa, miten saman näköinen Elvis on kuin äitinsä suht' samassa iässä!

Vähän Elviksenkin kuulumisia. En tiedä miks ei oo tullut otettua tihulaisesta nyt vähään aikaan kuvia, se kun on niiiin söpö torahammas. Yritän ottaa siitäkin kuvia. Käytiin tänään Elviksen kaa ekaa kertaa metsässä ja otettiin Ronjaan koirakontakteja. Ja ei muuten metsä pelottanut pätkän vertaa, Ronjaa väisteli ekat 5 min, sitten käyttäytyi kun ois tuntetut toisen aina! Ei pelota pikku herraa ei. Istumista on opteletu ruokakupilla, perusasennon ja maahan menon alkeita, sekä nyt on parina päivänä kävelty hieman hihnassa, joka on kyllä vielä täyttä sinkoilua joka ilman suuntaan.¨