Pentu-kurssilta tultiin (märkinä tai vähemmän märkinä). Sataa tihuutti jo kun mentiin kentälle. Onneksi vuoroa odotellessa pääsi katokesen alle. Neran kaa alettiin opetella oikealle kääntymistä. Hyvin meni mut mun vauhti hidastu käännöksessä ja käsi oli liian kiinni kropassa. Muuten hyvin. Istu ei vielä pysähdyksestä, mutta kyllä se osittain sen tekee! Toisen kerran kun kentälle mentiin samoja juttuja kun ekalla kerralla (paremmin meni :D), ja luokse tulo,joka taas hieno!

Assin vuoro kun tuli lopuksi, mä lähin vähän matkanpäähän hiihtoharkkoihin. Assin kaa harjoteltiin paikalla makuuta. Ens sunnuntaina on tokokoe Raahessa ja viikonpäästä (ilmeisesti?) Nivalassa BH-koe! Kun hiihtotreeneihin pääsin (jotka kesti enää n.20min) alkoi sataa ihan kaatamalla! Kotiin kun päästiin ihan märkiä oltiin!

Eilen käytiin tekeen Nepelle jälki. Ei lähdetty suoraan janalta ja takajäljelle läti. Päähän meni ja alkoi siellä haahuilla. Laitoin uudestaan janalta, mutta haahuili edelleen(oliko siellä ollut marjastajia tms?). Ensimmäisen kepin missas mutta loppuun meni hyvin!

Tämmösiä kuulumisia tältä- ja eilisestä päivästä.