Mentiin Julian ja Ronjan kaa treenaan koululle. Otin molemmat koirat mukaan. Kenttä oli vähän luminen mutta onneksi joku oli käynyt pyörittään lumipalloja, niin ei ollut paljon lunta. Olin koululla ennen Juliaa niin aloittelin Assin kaa paikalla ololla. Siitä ei tahtonut tulla yhtään mitään kun oli niiiiin innoissaan. Sitten otettiin Ronjan ja Julian kaa, mutta ei kyllä tippaakaan paremmin, millään ei tahtonut pysyä. Sitten Julia ja Ronja otti kaikki alon liikkeet, paitsi hypyn.

Sitten otin Neran kentälle. Nera oli ihan kuuman, kun oli joutunut odottamaan kiinni (jolloin kiljui äänensä käheäksi). Nyt ei kyllä tosiaankaan ongelmana ollut hitaus, tyttö suorastaan tanssi mun ympärillä seuras superisti, vaikka en syöttänyt kädestä, seurasi kun vaihdettiin paikkaa jne.! Kääntyiltyiin paljon, tehtiin täys käännöksiä, seuras jopa juoksusta! Lopuksi otettiin luoksetuljoa eikä sunnuntaisesta "propleemasta" ollut tietoakaan! Hieno tyttö;).

Assin otin vielä lopuksi kentälle ja otettiin maahanmenoja seuraamisen yhteydessä. Assi "etuili" seuraamisessa, kuumana tämäkin, haukkui jopa Neran kannustuksena väli ajalla, oli siis kertakaikkiaan yhtä menossa kun agilityssä. Otettiin seuraamisia ja sain poistettua liiat "etuilut". Lopuksi vielä luoksetulo, vaikka Assi ois halunnut vielä jatkaa vaikka kuinka.

Varmaan pitää tehdä enemmän tollasia "ootamis harjotuksia" kun Katan treeneissä koira haetaan suoraa autosta. Ollaan Nepen kaa tokoiltu myös kotona ja tyttö on oppinut noutamaan noutokapulaa!